torstaina, kesäkuuta 21, 2007

Turkoosia, sinistä ja valkoista


Turkoosilla liinalla uudet virkkaajan korvikset! Olin ostamassa ihan muuta Popperissa, kun silmäni osuivat Lumisiipien koruihin ja niiden joukossa olivat nämä ihanuudet. Olin myyty näille korviksille, vaikkakin olivat valkoiset. Nyt ne ovat minun kesäkorvikseni. Korvikset ovat noin kolmisen senttiä korkeudeltaan.

Yksi ufokin tämän viikon aikana valmistui. Eli pannulapusta oli muutama kuvio kirjomatta, reunatkin oli jo virkattu. Kokonaiskulutus 40 g. Siis fufo n:o 6 valmistui. Olen saavuttanut tavoitteeni, jonka asetin itselleni ennen fufoilun alkua. Tiesin, että edessä on aika rankka työrupeama ja vielä ekstrakivoja juhlia. Mutta onhan noita aika kasa vielä. Jatketaan kuitenkin fufoilua...
Varsinainen turkoosi osuus. Miksiköhän sitä ostaa turkoosia? Juuri purin turkoosin topin alun ja nyt sitten liina on ostettu. Oli vain niin raikas väritys. Tämän on joku aasialainen nainen käsin tehnyt ja saanut palkkansa siitä.
OIKEIN MUKAVAA, RENTOUTTAVAA JA TURVALLISTA JUHANNUSTA!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

aurinkoista juhannusta!

Anonyymi kirjoitti...

Oikein hyvää juhannusta sinullekin!!

Hieno saavutus uforintamalla. Teillä on ilmeisesti mukavia juhlia tiedossa tänä kesänä, rivien välistä olen ymmärtänyt. Mukavaa!

Anonyymi kirjoitti...

Rattoisaa juhannusta !
Kivat korvikset =)

Anonyymi kirjoitti...

Hauskaa juhannusta!

Sari (saristitching) kirjoitti...

Hyvää juhannusta! Onpas kivat korvikset. Miten joku on saanut niin pienet niistä virkattua. Liina on myös hieno. Samoin pannulappu. Olen itsekin tehnyt joskus tuolla mallilla pannulappuja.

satumh kirjoitti...

Ihana patalappu! :) Hyvät Jussit!

MysteryKnitter kirjoitti...

Nice earrings! Awesome hotpad!