lauantaina, tammikuuta 10, 2009

Pääasioita

Kertut eivät ole pääasioita oikeasti. Mutta nämä valmistuivat tässä hiljattain kirkkaan punaisesta 7V- langasta. 7V-lankoja on edelleen paljon. Olen yrittänyt saada niitä mahtumaan yhteen muovilaatikkoon ainkin pari vuotta. Nyt lankainventaarion yhteydessä vaihdoin fiksuna naisena laatikon isooksi laatikoksi. Mutta ei sekään riittänyt eli niitä lankoja on edelleen kaksi laatikkoa. Inventaarion yhteydessä löytyi yksi iso pahvilaatikkollinen ja aika vanhojakin pääosin. Olivat 100 gramman keriä.

Malli : tätini Kertun opettama ja Uhoavan kirjaama
Lanka: 7V
Puikot: 3,5 mm bambut
Kulutus: 90 gPääasioihin liityin ajatellen tehdä tämä päähine. Kaveri jouluna vävylle tekemälleni JC-pipolle. Loppulangoista tehty tiskiliina onkin jo esitelty.

Malli:Typyn J Cousteau , 100 silmukkaa ja päättely vähän eri lailla
Lanka: Idenan Bamboo
Puikot: 3,5 mm pyörö ja sukkapuikot
Kulutus: 95 g

Jatan Mario-myssykin näki päivänvalon. Väri on tumma suklaaruskea Novitan Mambo. Remonttirumban keskellä ei oikein jaksa etsiä kuvauspaikkaa ja -valoa kunnolla., joten väri on kuvassa ihan liian hailakka. Todennäköisesti olemmme jonkin aikaa ilman konetta, tulee vieroitusoireita... P.S mallipäänä on vanha yöpöydänlamppu vielä kerran ennen "muuttoaan".

Malli: Mario
Lanka: Mambo
Puikot: 5 mm pyöröt ja sukkapuikot
Kulutus: 110 g

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onko tuo Mario-myssyn tumma suklaanruskea Mambo edellisten kausien väriä, vai edelleen myynnissä? Olen kaipaillut Mamboon ruskeaa, mutta en ole koskaan kaupoissa nähnyt. Mario-myssyyn minäkin sitä tarvisin, niin mukava malli :)

iso gnu kirjoitti...

Kyllä se on edellisen tai sitä edellisen kauden väriä... Minulla nuo langat pakkaa kasautumaan varastoon. Löysin kerät inventaariota tehdessä eli huushollia remonttia varten tyhjentäessä.

Anonyymi kirjoitti...

:) Kivoja neuleita. Noita kerttuja minunkin pitäisi pitkästä aikaa tehdä.

Anonyymi kirjoitti...

Todella mainio raitavariaatio Cousteaustani. Sinun linkkisi vie vanhaan blogiini, josta ohjetta ei enää löydy. Kommenttini linkki vie suoraan oikeaan paikkaan. Kiitos taas mallini valinnasta ja ihania juttuja alkaneelle vuodelle!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos inspiraatiosta, jonka sain jämälankaponchostasi! Tekaisin oman versioni viikonloppuna.

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä sinne remontin keskelle. Lopussa kiitos seisoo!

Anonyymi kirjoitti...

Ota koppi, heitin sinua haasteella!

Hirmuisen ahkera olet ollut, kun noin monta valmista, kaunista neulomusta esiteltäväksi kerralla :O

MysteryKnitter kirjoitti...

Kaikkea hyvää sinne remontin keskelle! Kyllä se vielä valmistuu. Nuo neuleet ovat upeita.