tiistaina, kesäkuuta 23, 2009

Kesälomahullutus melkein kuin KYH

Loma alkoi eilen. On aikataulutonta elämää lähes kokonaan. Muutama sovittu asia on seuraavalle viidelle viikolle. Lomailmatkin alkoivat maanantaina loman kunniaksi. Bloggailen jatkossakin yhtä epäsäännöllisen säännöllisesti kuin aiemmin - nyt vain loman takia ei ole aina koneen ääressä.

Kesäkuun alkupuolella alkoi KYH eli kesäyön hullutus. Mukana olijat aloittivat aina uuden työn 1.-20.6 välisenä aikana. Voi, että sormet syyhysivät kovasti. Piti pitää monta puhuttelua itselle, ettei aloittanut koko hullutusta kaiken työkiireiden keskellä. Tässä muutama päivä vapailla ollessa eli siis juhannuksen koleassa säässä sisätiloissa oleskelleena olen alkanut potea melkoista startiittista. Olisi yksi ja kaksi , eiku sata kivaa neuletta ja juttua, mitä voisi tehdä, neuloa, virkata jne. Voisihan sitä yhden kesälomahulluttelun potea, aloittaisi joka arkipäivä/työpäivä uuden homman ja saisi ne valmiiksi ehkä elokuun loppuun tänä vuonna tai ensi vuonna! Eihän tuo olisi kuin 25 uutta työtä.Kahdet sukat on jo aloitettu;ohutta lankaa ja sukkia suvun miehille. Isälleni tulee ainakin yösukat. Noita sukkia neulon aina automatkoilla ja loman aikana kuitenkin tulee kuljettua ympäri Suomenmaan sukua tapaamassa ja muutenkin. Mökille on jonkin verran automatkaa, vaikkakin nyt mökki on kaupungissa. Aina vaan ollaan samalla paikkakunnalla. Pääsee sentään kulkemaan Muuramen kunnan läpi!

Siis alku on hyvä kymmenen! Annan itselleni luvan olla aloittamatta kaikkia töitä, jos ei huvita. Mutta pitäisi tehdä muutama pikkutyö ja niillä pääsee tarvittaessa hyvin vauhtiin.

3 kommenttia:

Hepsi kirjoitti...

Mukavaa ja rentouttavaa lomaa sinulle kera kaikkien aloitettujen neuleiden! =)

Scaritsa kirjoitti...

Hyvää kesälomaa ja kesälomahulluttelua! Hullutustartunta sopii hyvin mökille mukaanviemiseksi. Sen verran aloituksia, ettei stressaa ja lomasta nauttien :)

intsu kirjoitti...

Oikein ihanaa ja nautinnollista kesälömaa sulle!