keskiviikkona, tammikuuta 06, 2010

Valmistuneiden neuleiden laskemista

Kiitokset ensiksi:
Oli mieltä lämmittävää lukea kommenttejanne! Tämä blogiyhteisö on tullut tärkeäksi ja sen kokonaan unohdin mainita. Olen vaan ollut vähän kiireinen lukiessani häthätää blogeja. koko päivän on miltei koneen ääressä, niin sitten illalla tekee muuta. Paitsi aina on kuitenkin kotona vielä käytävä vilkaisemassa blogeja.
Sytomyssytempaukseen Seija-Sisko haastoi mukaan. Teen jonkun myssyn jossakin vaiheessa -aikaa oli huhtikuun loppuun asti.


Historiaa toiseksi:
Sukkia valmistui v.2008 57 paria sekä lisäksi kahdet tossut ja yhdet säärystimet eli kaikkiaan jalan lämmittimiä yhteensä 60 paria. Osa meni lahjoiksi ja suurin osa oli myyjäisissä ja kaikki loput menivät Pelastusarmeijan pataan joululahjoina jaettavaksi. Sukkia 50 paria kudoin v. 2007.

Ei ihan huono tämäkään sukkavuosi 2009! Sukkia valmistui 52 paria kaikkiaan. Huiveja neuloin yhdeksän kappaletta. Pipoja/päähineitä valmistui viisi kappaletta ja lapasiakin valmistui neljät- viime mainittuun olen tyytyväinen, kun se ei ole niin helppoa minulle. Yksi lapsenlapsi sai pikkupeiton tai oikeammin vähän isomman - menihän siihen lankaa yli 700 g. Samainen lapsenlapsi sai neulesetin ja toinen lapsenlapsi sai neuletakin, jonka hihat ovat lyhentyneet ja kaipaavat uusia kerroksia! Etiopian nuttuja sain vain yhden aikaiseksi, mutta jos joskus jatkaisi vielä...Yhdet hahtuvahousut neuloin ja uusiakin tarvittaisiin. Erilaisia liinoja valmistui 13 kappaletta; osa hamppulangasta ja osa puuvillalangasta ja taisi olla mukana bambuakin. Patalappujakin valmistui kolme. Tietysti aloitin muutakin, niistä sitten kun valmistuvat.


Valmistunutta tämän vuoden puolella:

Nyt sitten kaikilla on samalla mallilla myssy ja huivi. Kaikki on yhtä kuin tyttäret ja miniä. Väri vaihtuu vaan henkilön mukaan. Myssy on ihan hassun näköinen noin, mutta päässä se on ihan hyvän näköinen. Eka myssyn testasin yhdellä ja hän piti. Alempana on miniän ja toisen tyttären asusteet.
  • Malli: Novitan lehti joku numero loppupuolella v.2009
  • Lanka: Novitan Tempo
  • Puikot: 7 mm pyöröt ja sukkapuikot
  • Kulutus: huiviin ja pipoon yhteensä 390 g

9 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Hei, sinähän olet tehnyt sukat per viikko! :) Paremmaksi panit kuin minä. Minulla oli kai vain n. 40 paria. ;DD Vitsiähän tämä, en koe tarvetta kilpailuun tälläkään alueella. Mutta ison kasan olet neulonut kaiken kaikkian viimekin vuonna.
Kivalta näyttävät nuo myssy+huivi- setit, kauniit värit!
Mukava, kun tulet mukaan sytomyssykampanjaan! :)

ullapulla kirjoitti...

wau! tosi paljon olet sukkia kutonut, ja ylipäätään tehnyt viime vuonna aima kasan erilaisia käsitöitä! =)

MammaMyy kirjoitti...

Paljon olet saanut aikaiseksi.
Voi kuinka onkaan kauniita myssyjä ja kaulaliinoja. Hyvää Uutta Vuotta!

MariL kirjoitti...

Ihana palmikkosetti! :) Miten en ole tuotakaan rekisteröinyt Novitasta - tarkoittaa varmaankin vain sitä, että blogeissa nuo neuleet näyttävät aina ihanammilta, mitä lehdissä! :)

Marjut kirjoitti...

Hurjan määrän olet neulonut! Minulla ei varmasti ikipäivinä ole mahdollisuutta samaan.

Marleena kirjoitti...

Onpas mahtava määrä sukkia! Wau!Ja kaikki muu lisäksi!
Nätit nuo palmikkosetit ja kivan värisiä vielä. :)

Äipän touhut kirjoitti...

Sä oot ollut tosi ahkera viime vuonna. Kivanväriset huivi ja myssy.

Shamina kirjoitti...

Onnittelut, voitit blogiarpajaisissani :)! Laitatko yhteystietosi blogistani löytyvään osoitteeseen niin pistän pakettia postiin.

famu kirjoitti...

Hieno sukkasaldo!-Olen katsellut tuota Novitan settiä sillä silmällä,että voisipa vaikka tehdäkin.Jos vaikka joululahjavakkaan.