keskiviikkona, syyskuuta 22, 2010

Sukkasatoa

Sukkia on kuitenkin syntynyt Sukkasadossa, vaikka aika hiljaiselta on näyttänyt. Paljon muuta ei ole ehtinytkään neuloa tai suunnitella. Siniset sukat ovat jo elokuun satoa ja nyt vasta kuvattu muiden kanssa. Muut viisi ja yksi muu Punatulkku-pari ovat satoilua. Punatulkut ovat nopeita lintuja, kun jo yksi pari ehti jo lentää pois. Olin syyskuun alkupuolella järjestöni (Allergia- ja Astmaliitto) neuvottelupäivillä. Siellä neuloin yhden parin, joka heti puikoilta päästyä löysi uuden kodin ja samalla oman yhdistyksen kassa karttui pikkusummalla. Muutkin 7V-sukat ovat menossa hyväntekeväisyyteen, paitsi junasukat ovat ystävän pojan perheen uudelle pienelle tulokkaalle. Olen yrittänyt merkkailla kokoja blogiin sukista. On näet helpompaa ennen myyjäisiä kirjoitella sukkiin pikkulappuja, mistä ilmenee lanka,koostumus, pesuohjeet ja ennen muuta koko.

Junasukat
Lanka : Svarta Fåret:Frost
Kulutus 25 g

Kaikki muut 7 V ja 3,5 mm bambut tai ruusupuut:

Sini-turkoosi-raitaiset
Koko: 32-33
Kulutus 65 g

Kahdet pikkutulkut
Koko:22-23
Kulutus yhteensä 80 g

Isot Punatulkut kaksi paria
Koko nainen 38-39
Kulutus 85 ga 95 g

Sini-ruskeat sukat
Koko 42-43
Kulutus 100 g

Sitten vaan puikkoihin kiinni. Mutta saattaa tulla viivytystä, kun olen paraikaa Helsingissä ja lankakauppoja ja siis houkutuksia on liikaa...

7 kommenttia:

Raitalammas kirjoitti...

Komeita sukkia!

MariL kirjoitti...

No onpas siinä kyllä sukkia! :)

Päivikki kirjoitti...

Hineo sukkakasa!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpa upeita sukkia.

Maila kirjoitti...

Onpas komeita sukkia. Oikein käyttösellaisia. Nuo junasukat on söpöt, ne aion tehdä seuraavaksi, kun en ole sellaisia vielä neulonut.

Äipän touhut kirjoitti...

Olet ollut ahkera. Paljon kauniita ja värikkäitä sukkia.

MysteryKnitter kirjoitti...

Nice socks!