Thursday, May 10, 2012

Jämistelyä ja muuten valmistaJämäkuussa olen mukana, valmista ei ole ollut ennen tätä. Nämä sain tällä viikolla pääteltyä. Valkoisia Nalle-langan keränloppuja on useampia (aina on olen aloittanut uuden!) ja niistä ei kokonaan sukkia viitsi tehdä eri värjäyserien takia. Nallen Marjaretkiä on kerän loppuja jäljellä ja riittivät raitalankoina lasten sukkiin. Otin valkoisen pariksi, kun näytti piristävän tai oikeammin raikastavan tuo.

Malli: tavallinen perussukka
Lanka:Nalle Marjaretki Mustikka ja Lakka ja valkoinen Nalle
Puikot: 3mm bambut
Koot: 32 molemmissa sukkapareissa
Kulutus: 55 g ja 60 gPienin lapsenlapsista sai jo aiemmin nutun, housut ja myssyn.Nyt lankojen lopusta tein pienen pienet tumput ja sukat. Lankana Sirdar Snuggly babybamboo.

Kulutus yhteensä 50 g.


                                 
Sukkia valmistui jo ennen jämäilyä. Nallen vanhasta raitalangasta aloitin sukat Hetassa maaliskuun lopussa. Sieltä löytyi tätä vuoden 2008 väriä. Toiset ovat Regian paksumman langan loppua. Neuloin siitä langasta aikuisen sukat aiemmin.

Lanka: Nalle
Puikot: 3 mm
Koko: 36
Kulutus: 75 g

Lanka: Regia 6-fädig Square Color
Puikot: eeben 3mm
Koko: 28
Kulutus: 45 g


Baktus-huivi yhden saadun muovikassin lankojen joukossa olleista Novitan Luxus Alpakka. Huivissa oli kolmea väriä. Vaaleanruskea oli yhtenä raitana ja tummanruskea oli toisena raitana toisessa puoliskossa ja toisessa puoliskossa tummempi beige toisena raitalankana. Moneskohan Baktus tämä oikein olikaan!

Kulutus: 105 g

6 comments:

MariJ said...

Onpa ihania, varsinkin ekan kuvan sukat! :)

Seijasisko said...

Just samaa mieltä Marin kanssa.:)

intsu said...

Taas sinun ahkerat kätesi ovat saaneet kaunista aikaan. Lämpimiä ja tarpeellisia sukkia. Kaunis ja suloinen tuo vauvan asuste tuossa aikaisemmin.

-maria- said...

Kirjavan langan raidoittaminen valkoisella on kyllä niin mainio keksintö, että ihmettelen, etten vieläkään ole saanut sitä toteutettua! Todella kauniita nuo sukat.

Hepsi said...

Ihana paketti saapui tänään! Paljon kiitoksia!

MysteryKnitter said...

Hienoa jälkeä taas.