sunnuntaina, kesäkuuta 07, 2015

KYH 1/19

Kylmää ja tuulista on. Välillä ripauttaa sateenkin. Eilinen päivä hujahti mökillä yksi lapsenlapsista oli seurana. Touhuttiin kaikenlaista ja samalla vähän herkuteltiin 39-v hääpäivän kunniaksi.


Keltatyräkki kukkii keltaisena. Alkuun ei meinannut lähteä kasvamaan ja nyt kasvaa ja leviääkin vauhdilla. Kaunis se on näin alkukesästä. omenapuutkin ovat puhejnneet kukkaan ja voimakas tuuli riepottelee kukkia jo maahan.

Olen ollut vuosia mukana KYH:ssä eli Kesäyön hullutuksessa, jossa kesäkuun ekapäivästä juhannusaattoon aloitetaan uusi työ ja kaikki tehdään valmiiksi heinäkuun loppuun. Ihan aina ei ole urakka valmistunut erilaisten viivästävien syiden takia.Nyt ryhmä on Ravelryssä - kansainvälisessä neulojien sivustolla. Tänäkin vuonna voi projektiksi ottaa vanhan UFOn (=UnFinished Object = ei viimeistelty projekti) loppuunsaattamisen.


Tämän aloittelin ja meinasi jäädä taas kesken. Menossa on nyt yksi isompi projekti. Nyt kesäkuussa päätin ottaa tämän KYH 1-työksi ja saattaa se loppuun. Valmistui vähän ennen puolta päivää.  Ylimmässä kuvassa malli näkyy, mutta väri on väärä. Alemmissa kuvissa väri on oikein.

Palmikkoja löytyy kaikista kappaleista: takakappaleesta keskeltä ja etukappaleiden reunoissa ja hihoissa keskeltä. Nappi on Titityystä kookosnappi, jossa on kaunis turkoosiin, vedenvihreään vivahtava pinta. Titityystä selvisin eka kertaa ilman langanostoa. Katselin jo kuitenkin tiettyjä lankoja sillä silmällä--sitten myöhemmin.


Malli: Suuri Käsityö 4/2015
Lanka : Nalle turkoosi
Puikot 2,5 mm ja 3,0 mm pyöröt
Koko: 128
Kulutus: 189g


LANKALAIHIS 2015 tilanteen päivitys nyt 7.6.2015. 
                                      ostettu lankaa  yhteensä 3 650 g
                                      kulutus(blogattu) - 3 775  g
                                      annettu: - 649 g 
 
eli  774g miinuksella!                                                                                                                                      

12 kommenttia:

Zzz kirjoitti...

Tosi nättti neule ♥.

iso gnu kirjoitti...

Neule valmistui osin siksikin nopeasti, kun lapsenlapsi kyseli vähän väliä. Joko sait sen valmiiksi mummi? Onko se tänään valmis ? Tee nyt sitä takkia , mummi. :)

Sude kirjoitti...

Ompa kaunis jakku. Malli kävisi isompana hyvin aikuisellekin ♥

iso gnu kirjoitti...

Sude: niin kävisi oikein hyvin. "Makkarat" jäisi piiloon (ainakin mulla niitä riittää). Kesällä ja muulloinkin tuollainen olisi kiva.
On muuten sovitettu jakkua monen monta kertaa eri vaiheissa ja täytyy tänään käydä viemässä.

Annika kirjoitti...

Tosi kaunis jakku!

iso gnu kirjoitti...

Annika: Juuri kävin viemässä jakun saajalleen ja oli ylen onnellinen. Mummi sai monet halaukset.

Jatta kirjoitti...

Kaunis jakku ja taidolla tehty. Kyllä mummi osaa! :)

iso gnu kirjoitti...

Kiitos Jatta!

Ingi kirjoitti...

Kauniin neuleen olet tehnyt!

Susu kirjoitti...

Tosi nätti! Kyllä mummi on halaukset ansainnut. Multa on (taas) menny KYHit ohitte vaikka tänä vuonna olis voinu olla ihan kunnolla aikaa osallistua...

iso gnu kirjoitti...

Ingi ja Susu kiitokset. Onneksi halauksia saa muutenkin. susu:KYH ryhmä on tänä vuonna Ravelryssä ja sinne sai tulla myöhemminkin mukaan - jos muistan oikein.

MysteryKnitter kirjoitti...

Awesome knitwear! You deserve the hugs.