torstaina, toukokuuta 12, 2016

Valmistuneita taas

 Taas muutama nuttu valmistunut automatkoilla ja telkkarin edessä. Lankana Nalle ja Woolia. Nuttu on neulottu pyörönä. Nämä on niin kivoja , kun raitoja voitehdä mielensä mukaan ja keränloput tulee käytettyä. Vauvan pipossa on useampikin keränloppu. Kolmesen pyöröpuikolla tikuttelin menemään. Kulutus näihin nuttuihin oli 219 g ja pikkuiseen vauvan pipoon 20 g.

 Joulun alla kysyttiin niitä miesten sukkia ja viime tipassa tein neljä paria sukkia. Nyt olen pikku hiljaa tehnyt sukkapari kerrallaan miesten sukkia. Nämä on isot 45/46 kokoa ja Seitsemän Velejestä langasta. 142 g meni lankaa. 7 V Nostalgia langasta tein naisten sukat pitsisukkina ja kokoa 38 ja niihin upposi lankaa 94 g.

 Nämä on kokoa 37/38 ja on varattu. Lankana oli On linen Supersocke 4-fach jas puikot 2,5 mm. Silmukoita oli 60.


Automatkoilla neulottu kulmasta aloittaen tiskiliina ja  siihen meni vanhaa bambu-lankaa 39 g.

10 vuotta takana ja jotain edessä. Kirjoittelen ylös, mitä olen tehnyt itselleni pääasiassa muistiin.

7 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Onpa kivan näköisiä nuo nutut ja vauvan myssyn värit on erityisesti mieleeni. :) Taidanpa minäkin pitkästä aikaa katsella sopivia nuttulankoja kevään ensimmäiselle mökkireissullemme, kiitos sinulle ideasta! :)

iso gnu kirjoitti...

Nuo nutut on helppoja neulottavia automatkoilla pyöröillä. Puikko ei häviä kesken matkaa mihinkään ja ei ole monta puikkoa, jos sattuu jotakin.

famu kirjoitti...

Kyllä on taas puikoiltasi syntynyt monta kaunista neuletta!Minä olen vain sukkia tikutellut.Nyt kesää kohti mentäessä haluaisi hetkeksi laittaa villalangat odottamaan syksyä.Jospa löytyisi jotain kesäisempää työtä!Saa nähdä mitä keksin.

iso gnu kirjoitti...

Kiitos Famu! Sukkia täälläkin pääasiassa syntyy. Nyt olen yrittänyt virkata kesälakkia; liian iso, liian pieni jne. Katsotaan onnistuuko.

KristiinaS kirjoitti...

Tosi paljon kiitoksia ihanasta ja runsaasta palkinnosta!

iso gnu kirjoitti...

Ole hyvä Kristiina! Se oli pyöreiden vuosien voitto tällä kertaa. :)

MysteryKnitter kirjoitti...

Hei, ne isot tai pienet...kyllä nekin varmasti löytävät omistajansa jostain.