lauantaina, kesäkuuta 04, 2016

KYH 2016

Yhtä hullutusta koko KYH. Olen niin monena vuonna ollut mukana, että kannattaa ainaskin yrittää taas hullutella kesäöisin ja -päivisin.


Kesäyön hullutus eli KYH on neulojien porukkahullutus Ravelryssa (netti-neuleyhteisö).

Tiivistetysti tämän vuoden raamit:
  • Juhannuspäivänä saa levätä.  Siis olisi 24 projektia.
  • UFOt ok. Projekti saisi oikeasti olla UFO, eli ei WIP, joka on työn alla oleva projekti. Joku sellainen 2-4 viikkoa vähintään projekti jäissä ollut ennen kesäkuun alkua.
  • Yksi sarja ja siihen saa vaikka tehdä 24 tiskirättiä tai 24 sukkaparia tai 24 joulukalenteripussukkaa tai 24 erilaisia juttuja. Ihan miten haluaa.
  • Neuloen tai virkaten.
  • Raportointi tapahtuu Ravelryssä.
Itse kerron projekteista ja niiden edistymisestä täälläkin. Töitä voi aloittaa heti monta tai milloin vain. Kaikki siis aloitettuna 24.6 ja  valmiina heinäkuun lopussa. Saapa nähdä miten mummin käy tässä hullutuksessa!

Eka aloitettu ja neulottu automatkalla Tampereelle juhliin ja takaisin. Raporttia myöhemmin.

6 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Puh, hengästyttää ajatuskin KYH'istä. Mussa ei ole tuollaista kilpailuhenkeä, itseäni eikä muita vastaan. Kiva on kuitenkin seurata mitä muut tekee ja tuleeko valmista.

iso gnu kirjoitti...

Kristiina: Alkuun katselin tuota hullutusta, mutta lopulta uskaltauduin ja pääasiassa kai olen saanut valmista. Kesällä usein kuljemme autolla eri puolella Suomessa sukuloimassa ja pelkääjän paikalla neulon ja usein kylässä seurtustellessa. Teen aika tavan sukkia jne. Nyt kyllä aloitin huivin jostain hyvin marinoituneesta Polku-langasta lakkiaismatkalla.Jos en saa valmiiksi, ei haittaa. Mulla on nyt toinen eläkekesä ja aikaa on enemmän kuin aiemmin.

Matleena kirjoitti...

Minä en ole kertaakaan uskaltautunut hulluttelemaan KYHiin tai muihin hullutteluihin, mutta mielenkiinnolla ja ihmetellen kyllä seurannut mukanaolevia. Nyt ilmottauduin FB:ssa Löysäpipoisten KyJyyn. Siinä on mielestäni hitaampi tempo, niin uskaltauduin mukkan. :)

iso gnu kirjoitti...

Matleena: aika löysäpipoista tämä touhu on. Mutta teen välissä jonkun tiskiliina jne. Tässä saa nykyisin tehdä loppuun jonkun ufonkin. Eiköhän se siitä! Tsemppiä Löysäpipisten KyJyyn!

Susu kirjoitti...

Voi jukrat! Minäkin monta vuotta Kyhäilin, mut tänä vuonna en oo moisesta ees kuullu. Kivaa oli mut oikeastaan kiva vaan seurata sivusta muiden puuhia. Onnistunutta hullutusta sulle!

iso gnu kirjoitti...

Susu: Kiitos tsemppauksesta! Ravelryssä on ja joltakin huomasin. Ihan vähän olen jäljessä, mutta ehdin kyllä aloitella. Jonkun olen jo päättelyjä vaillekin saanut valmiiksi.