lauantaina, heinäkuuta 08, 2017

Neulefestarit ja muuta

 Lapsenlapsi , 7-v, torstaina halusi ehdottomasti askarrella. Mummi jaksoi vain kaivaa varastojaan ja tarvikkeita neidille. Sitkeä nuori neiti teki koruja Petseilleen. Koruja valmistui päivän aikana 33 kappaletta! Ai niin mummin kaulakoru valmistui sen lisäksi ja oikealla vihreä on helmilaatikosta tehty pulkka/kelkka Petseille. Nostan hattua hänen sitkeydelleen ja omatoimisuudelleen ja luovuudelleen.


Tänään on ollut mökkipäivä ja löhöilty mökillä. Ylläolevan huivin aloitin Veera Välimäen kurssilla: Huivit ja muodot / Shawls and shapes perjantaina. Vino kolmio on huivin malli. Langat on pikapikaa valittu torstai-iltana Muiston neuleillan jälkeen. Lastenlasten piti päästä nukkumaan ja ja nämä nyt jotenkin tuntuivat sopivan yhteen. Katsotaan jatkuuko tämä huivi, vai puretaanko? Oli niin ihana kurssi, ja nyt olisi huivi-innostus vallalla. Mutta muutama neule on vietävä loppuun ja muutakin touhua riittää vieden neuleaikaa. Syksymmällä joku huivi syntyy varmasti.


Ei ole ostamiani lankoja Tuulialta, mutta melko kasan ostin ja niillä langoilla on jopa suunnitelma! Katsotaan sitten syksyllä. Festareilla oli paljon ihania lankoja , mutta tässä kuva nyt Tuulian pisteestä, siis Louhittaren luola. Huomenna vielä kuitenkin yksi kurssi vielä.

Ainolasta perjantain illasta ei ole yhtään kuvaa. Harmi. Todella hieno juttu oli tavata muita neulojia ja bloggajia "livenä". Tosi kiva tutustua Hepsi ja Raijis!

4 kommenttia:

HennaMar kirjoitti...

Ihana tuo lasten tapa tehdä siitä vaan suunnittelematta ja suurella varmuudella. Sama juttu 9-vuotiaan kanssa.

Repu kirjoitti...

Lasten tavalla syntyy paljon kaunista. Ihania lankoja. Minä välttelen lankakauppoja.

Hepsi kirjoitti...

Niin todella oli ihana tavata! Tämä ei varmasti jäänyt viimeikseksi kerraksi. Minä nyt vasta viimeistelen bloggausta festareista. Kohta on valmista!

iso gnu kirjoitti...

Ollut aika haipakkaa ja tehtiin pikakierros Itä-Suomessa osin auringonpaisteessa ja osin vesisateessa.

Hennamar: on totta, että lapsilla tuo tekemään lähteminen tuosta noin onnistuu hienosti En ole ajatellut tuota pahemmin. Itsellä menee aikaa kun tutkailee tarvikkeita ja mahdollisesti hakee innoitusta netistä jne.

Repu: Lapset ovat taitavia -ihan nuorinta lapsenlastani myöten. Hänkin tietää tarkkaan mitä ja miten. Minunkin olisi syytä vältellä lankakauppoja totta tosiaan! En kuitenkaan neulo kuin kone.;)

Hespis: kiitos samoin.Kävin lukemassa päivityksesi ja hieno ja upea!