lauantaina, huhtikuuta 07, 2018

Jyväskylän käsityömessut


Jyväskylässä on tänä viikonloppuna käsityömessut. Olihan siellä samaan aikaan hyvinvointi- ja antiikkimessutkin, jotka kummatkin jätin väliin. Ostin Niina Laitisen kirjoneulesukkien ohjeet ja ja Pakkasyöt-sukkaohjeen. Tähän malliin on jo langat pengottu varastoistani -saaja valitsi jo olemasta olevista langoista.Kirjoneulesukatkin on tilattu. :) Lisäksi korttiaskarteluun pari stanssia ja yhden leimasinsetin. Korttipohjia tarvitaan aina ja lisäksi muutama ihana jäätelönappi lasten kortteihin.


Lankoja tietenkin hypistelin ja jotain on todella ostettava. Mutta lankaa ostin suunniteltuun projektiin 400 g. Aloittelen joskus myöhemmin, ehkä jää syksyn puolelle. Langat on Handun ihanaa merinovillaa. Omista varastoistani poistui 450 g tyttären neulottavaksi. Siis ei lisääntynyt langat tänään.

Keskeneräisiä löytyy melkoinen kasa huushollista. Mutta ehkä pikku hiljaa valmistuvat, mutta on ollut muuta touhua ja vielä jatkuukin jokin aikaa. oikeasti on ihan pakko välillä ihmetellä yhtä asiaa, miten sitä ehti tehdä pitkää päivää ja työviikkoa. ;)

4 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Hyvät ostokset. Handun langat on kaikki niin kauniita.
Sepä se on monellakin ihmettelyssä että miten on voinut ehtiä kaiken tehdä työpäivän jälkeen?
Heleätä huhtikuuta!

iso gnu kirjoitti...

KristiinaS: Handun langat on hyviä ja kauniita. On ollutkin nyt kauniita ja aurinkoisia päiviä. Hanget sulavat silmissä. Sinullekin ihanaa huhtikuuta!

Repu kirjoitti...

Minullakin in tuo Ninan sukkaohjepaketti :)

iso gnu kirjoitti...

Repu: saapa nähdä milloin ehdin tehdä. Joskus ja onhan nyt jo yksi tilaus.:)