lauantaina, heinäkuuta 27, 2019

Pakko laittaa

Siinä olisi blogattavaa. Ensin yhdet juhlat ja muutama päivä jälkikasvun kanssa ja sitten rallivieraiden poistuttua aloitan esittelyn töistä.


Piha on niin surkean näköinen kuivuudesta ja kukatkin; kaikki ruskeaa ja rutikuivaa. Vain pensaat ja puut ja perunanvarret ovat vihreitä.

 Ruusu huomisiin juhliin, keskelle vielä rahaa. Korttikin on valmis, teksti puuttuu. Lahjan saaja haluasi mustat tai valkoiset sukat ja tämä on kompromissi neulojalta. Väri on tummaa grafiitinharmaata ja pieniä vaaleita läikkiä. Loppulankakin täytyy nyt kesällä neuloa loppuun. Ei meinaa nähdä.
.Lanka on Neulefestareilta ostettu Rva Silmusolmun  DK Sukkis ja KnitPron sukkapuikot 2,75 mm. Yksinkertainen malli kolme kerrosta 2 o, 2n ja 3 krs oikein vuorotelle, sileä kantapää nauhakavennus. Kulutus oli tasan 90 g ja lankaa jäi 66g.

2 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Muheva sukkapino esillä. :) Mustasta ruususta olen minä kuullutkin, mutta nyt näen eka kertaa harmaan ruusun! :D :D Vaikeaa on minunkin nähdä tummia värejä mustasta puhumattakaan. Jotenkin musta onnistuu valkoisen kanssa kirjoneuleena.

iso gnu kirjoitti...

Niin Matleena, noita sukkia tahtoo syntyä. Kaupaksi tuntuvat käyvän aina. Tänä kesänä tuo sisarusten lapsenlapset on saaneet rippilahjaksi ruusun, jonka sydämenä on rahaa. Toinen oli vaaleanpunainen ja toinen siis harmaa.