sunnuntaina, elokuuta 11, 2019

Sinistä sukissa

KYHäily-sukkia seuraavaksi esiin sinisen sävyissä tai edes jotain sinistä. Tässä nyt menee aikaa, että saa kaikki esiteltyä.

Ei ole vielä syksy, mutta kuvatessa oli jo lähes kaikki ruskeata ja viereiset kaupungin luonnonpuiston puut tiputtavat lehtiään. On ollut viikkoja satamatta ja vesijohtovedellä ei ole paljon viitsinyt kastella kuin kesäkukat. Tänä iltana on satanut hiljakseen.


1.6 Ohuet sukat  aikuiselle olivat  kesken, Jatkoin niitä sitten valmiiksi.
5.6 Junasukat; jämälangat samasta kerän lopuista.

 Lankana on kesäsukkalanka Katialta
Materiaali 41 % puuvilla, 39 % villa, 13 % polyamidi, 7 % polyesteri
Kesä 100 g, 420 m
Puikkosuositus 2.5 - 3 mm
Hienopesu 30 asteessa
Neuloin 2,5 mm puikoilla ihan kesäiset perussukat ja lopuista junasukat ,joihin meni lankaa 27 g. En ole sinisen ystävä,mutta jokin näissä sukisssa viehättää. Meinasin ihan itselleni jättää, mutta yksi jälkikasvusta katseli siihen malliin, että hänkin voisi ottaa ne. Saa nähdä kenen sukat nämä sitten ovat. Kulutus oli 68 g.4.6 Miesten sukat; 7V harmaat sinisin raidoin
9.6 Toukokuun kalenterisukat WIP

Mieste sukat on Seitsemän Veljestä lankaa sekä harmaana, että sinisenä. Vahvistettu kantapää ja jalkaterän päällä resoria 20, 2n. Koko  42 ja kulutus 131 g.

Toukokuun Niina Laitisen kalenterisukat olivat nimeltään Hiding Butterflies. Aloitin joskus huhtikuussa ja olivat jäädä kesken, kun perhoset eivät meinanneet tulla oikein puikoiltani. Lankana tässäkin Seitsemän veljestä ja 3, 5 mm puikot. Koko on 39/40 ja lankaa kului 107 g.

2 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Kaunis kasa sinisiä sukkia! Sininenhän on minun lempivärejäni. :)
Meilläkin on ollut kovin kuivaa, pihan nurmikko kellanrusehtava, kun ei sitäkään ole kastetlt. Ja puissa keltaisia lehtiä. Nyt olen mökillä ja tönne tullessa toivoin saavani ensimmäiset kantarellit poimittua, mutta ei pienintäkään alkua tuossa vakipaikassmme.

iso gnu kirjoitti...

Kiitos Matleena!
Nyt loppuviikolla tuli vettä kuuroina aika laillakin.mutta jo ruskeiksi menneitä perennoita odotetaan ensi kesänä vasta kukkaan. Sienisatokin varmaan jää pienenksi.