perjantaina, helmikuuta 19, 2021

Mielessä siintää kevät ja multasormet

Tänään lähdettiin hakemaan ruokakaupan ostokset Cittarilta.Kerran viikossa ostetaan iso erä ja nykyisin se riittää melkein aina viikoksi. Taaskaan ei ollut muita hakijoita kuin me. Sitä ennen kävin Viherlandiassa maskeineni. Oli todella helppo pitää yli 2 metrin etäisyyttä, muutaman muun asiakkaan näin koko aikana ostoksilla. No, tilat on niin isot, että sinne mahtuu. Yläkerran kahvilassa näytti kylläkin olevan lounastajia.


Tämä iloinen  siemenpussi-rouva tervehti heti  sisään tullessa. 


Tarkempi kuva hameesta.


Kaikenlaista ostin kevättä varten: erilaisia siemeniä, taimimultaa, erilaisia kasvualustoja eli kaikkea tarpeellista. Ihan vielä ei siemeniä istuteta, mutta kiva suunnitella.  Viikonlopun iloksi ostin kukkakimpun. Upeita viherkasveja oli, mutta ostin vain rosmariinin keittiön ikkunalle.


Neuleista ensi kerralla. Olen aika vauhtia loppuviikolla neulonut keskeneräisiäni valmiiksi. Innostuin osallistumaan Repun Koko elämä-blogissa tuhkakeskiviikkona alkaneeseen lankapaastoon ja se kestää keskiviikosta pääsiäiseen. Just nyt on ollut hyviä lanka-alennuksia siellä ja täällä. Nyt ei vaan sitten osteta, vaan kulutetaan omia varastoja. En punnitse varastoja etukäteen vaan ainoastaan ne, mitkä valmistuvat.
 

Hyvää viikonloppua kaikille! Tänne on luvattu lumista viikonloppua ja olikin päivällä.

3 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Onpas tehty hauska siemenpussirouva! 👍 Saa varmaan ihmiset katsomaan ja ostamaankin luultavasti.Paljon sinäkin olet ostanut, noin ihanan kukkakimpunkni pöydällesi.

Iso Gnu kirjoitti...

Matleena: Se oli tosiaan hauska rouva.Tehtiin viime kesän lopulla pari isompaa lavaa pihaan ja sinne jotakin kasvamaan. Hauska seurata kasvua ja kiva jotain saada keittiöönkin. Peurat ovat palanneet pihallekin yt, jospa eivät olisi kesällä. Aiemmin ovat poistuneet muualle kesällä. Kukkakimppu on minustakin ihana.

Katja V kirjoitti...

Hei käsityöntekijä!

Olisiko sinulla hetki aikaa käydä vastaamassa käsityöaiheiseen kyselyyn? Kysely on osa kahden kasvatustieteen tohtorin post doc -tutkimusta. Kysely käsittelee käsitöiden tekemisen ja arvojen yhteyttä, kestävää käsityötä sekä sosiaalisen median liittymistä käsitöiden tekemiseen. Kysely on tarkoitettu kaikille käsitöitä tekeville ja siihen vastaamiseen menee noin 20-30 minuuttia. Olisitko ystävällinen ja kävisit vastaamassa kyselyyn oheisesta linkistä: https://link.webropolsurveys.com/S/3E7D6087B575421F

Ystävällisin terveisin: Katja Vilhunen
(tätä kutsua saa jakaa eteenpäin)