sunnuntaina, maaliskuuta 17, 2024

Aaltoilua, herkuttelua, uusia lankoja

Jotakin kuvia on jo näkynyt nyt viikko sitten valmistuneesta puserosta. Sain sen pestyä viikko sitten sunnuntaina ja eilen sain antaa saajalleen.


Värit hän on valinnut neuleeseensa. Kivalta näytti minustakin päällä, vaikken tunnetusti tykkää erityisesti sinisestä. Farkkujen kanssa oli hyvän näköinen. 


Mallihan on viime kesän Laine-lehdestä. Siis numero 17, kesä 2023. Malli on Thea Vesterbyn malli. Lehdessä oli pinkki-oranssi väritys. Lanka on Double Sunday väreissä Hortensia 6032 ja That Orange feeling 3819. Lankaa kului 638 g.


Pian 12-v lapsenlapseni, poika on innostunut leipomaan. Eilen saimme herkutella vadelman makuisilla makarons-leivonnaisilla. Itse en edes ole uskaltautunut leipomaan ja kokeilemaan niitä. Voi, että olivat hyviä!


Perjantai-iltana kävimme kuopukseni kanssa Lankamaailmassa. Hän oli aikonut ostaa sukkalankoja ja itsekin ajattelin jotain sukkalankaa ostaa. No, jotain sukkalankaa tuli ja aika lailla. Vasemman yläkulman vaaleansininen ja tummansininen  ovat kuitenkin yhdelle lapsenlapselle lapasiin. Lankaa tuli 550 g kotiin.  Kuopuksen ostoskoriin ei tullut sukkalankoja, vaan ihanat pipolangat.


Viikko aiemmin kävin Titityyssä ostamassa seuraavan puseron langat, Peer Gynt. Yksi lapsenlapsista odottaa puseroaan. No lankaostoksia on tullut reilusti ja eka valmis tässä kuussa on tuo pusero. Tai on oikeasti vielä kolme paria sukkia viimeistelyä vaille valmiit. Eiköhän ne vielä lisää maaliskuun valmistuneita. Lapasboksin2024 helmikuun yksi lapanen ilman peukaloa on valmistunut ja maaliskuun eka lapanen on valmistumassa. Oli kuitenkin väärän värinen hänelle, jolle sitä suunnittelin. Mutta ei huolta,kun näitä tarvitsijoita on useampia.


 

7 kommenttia:

Puikoillanikin kirjoitti...

Laineilla-puseron väritys sopii farkkujen kanssa kuin nenä päähän. Kiva väri ja oranssi tuo kokonaisuuteen särmää.
Kivoja lankaostoksia olet tehnyt. Varmaan saamme nähdä tuotoksia tuonnempana.

Iso Gnu kirjoitti...

Puikollanikin:Mua eu oikein innostanut lakuun värit, mutta tiesin tyttären värisilmän. Pusero on minustakin onnistunut.
Kyllä näette tuotoksia. Seuraavan puseron mallitilkkuja olen neulonut. Käsiala on vuosien varrella löystynyt ja lanka ei ole ohjeen lanka. Eiköhän kohta pääse puseroa neulomaan. Ekat sukat on jo puikoilla.

KristiinaS kirjoitti...

Kaunis pusero ja tykkään väreistä.
Lankaa oon ostanu vähän ja heti neulonutkin paitsi yksi alpakkavyyhti on vielä silittelyssä ja hyväiltävänä.

Iso Gnu kirjoitti...

Kristiina Kiitos!
Mä olen ostanut liikaa ja kun siivosin vaatehuonetta, niin liikaa löytyi lankaa. Onneksi tytär lupasi katsoa itselleen lankaa, kun tulevat käymään. Mummin Lankakauppa, 😆. Viimeksi yksi lapsenlapsikin vei lankaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis neulepaita, tuo voisi olla nätti muokattuna lyhythihaiseksi. Ihanaa pääsiäistä! T Saukkis

Iso Gnu kirjoitti...

Saukkis Kiitos! Hyvää pääsiäistä sinullekin!

Hepsi kirjoitti...

Upea puseron olet neulonut! Wau!