Friday, May 19, 2006

Neuleeksi savolaisesti


Työmatkalla ja muutenkin Savon pääkaupungissa eli Kuopiossa. Näihin matkoihin voi aina yhdistää (jos kerkiää) lankakaupan. Nyt tuli käytyä Haapaniemenkadulla lankaliikkeessä Neuleeksi ja ostettua lähinnä Maija-lankaa sukkiin. Puuvillalankaa myös yksi kerä. Siitä sitten enemmän, jos suunnitelmat toteutuvat. No, useammin on suunnitelmia enemmän kuin aikaa tai mahdollisuuksia toteuttaa niitä.

Uhoavan gnun kirjahyllystä löytyi mielenkiintoisia kirpputorilöytöjä, jotka veivät ajatukset kohti itselle nostalgista opiskeluaikaa eli 70-luvulle. Toinen oli Viveke Lind: virkkaa iloksesi ja toinen E.Türkis -S.E. Dammann: virkkauskirja. Molemmat kirjojen nimet oli kirjoitettu pienillä kirjaimilla. Taidanpa lainata kirjat kesäksi.
Toisessa kuvassa on tulossa oleva huivi- hitaasti , mutta varmasti valmistuva. Virkkaaminen ja esim. television katsominen eivät onnistu yhtaikaa.

6 comments:

Villasukka said...

Maija on tosi hyvä lanka, varsinkin kun sävyjä löytyy - miksiköhän juuri tuo oranssi on alkanut kiehtoa minuakin ?

uhoava gnu said...

Onko hartiahuivin virkkausaikataulu pitänyt? Kohtahan sen saaja tulee sitä taas ihailemaankin.
Minä olen jatkanut kesätoppia, jos sen vaikka saisi käyttöön kesäksi. Niin paljon pitäisi neuleita (ja krhm opintoja) lopetella nyt kun kesällä ei sitten voi!

iso gnu said...

50 palaa tehtynä. Niin muitakin töitä riittää.
Vasen poski turvoksissa ja kipeä! Hammas poistettiin.Jouduttiin leikkaamaan.

uhoava gnu said...

Hei! Sinun pitää mobilisoida nyt valokuvaaja ikuistamaan ne puuvillaunisukat, jotka teit. Joku kyseli puuvillasukista (kuka?) ja ilmoitin että sulta voi myös kysellä. Ja muutkin valmiit sukat saa laittaa näytille ;)

uhoava gnu said...

Täällä oli sama hartiahuivi, mutta mustana: http://www.tippis.vuodatus.net/

MysteryKnitter said...

Ikävä toi hammasjuttu! Ne eivät koskaan ole kivoja.
Joo, luen aikajärjestyksessä. On helpompi päästä kärryille.
Minäkin käytän Maijaa, joskus neuleisiin, toisinaan kanavatöihin.