Thursday, November 23, 2006

Gnu-perheen joulusiivous alkanut

Gnu-perhe on aloittanut perusteellisen joulusiivouksen keittiössään katosta lattiaan. Tuleehan siinä samalla järjestykseen kaapitkin. Juurihan vasta me muutimme tähän uuteen kotiimme ja reilut parikymmentä vuotta on hujahtanut. Ikävä tulee tiskikonettamme, joka on muuttanut aina mukanamme melkein 27 vuotta. Tuntuu aika iältä näin kirjoitettuna, mutta on ollut "kiltti" kone ja toiminut moitteettomasti.

Tämän näköistä on yhdessä nurkassa keittiössä ja uudet keittönkaapit ja -laatikostot ovat olohuoneessa ja astiat ja yms työhuoneessa tiiviisti pakattuna ja kenttäkeittiö apukeittiössä. Onneksi sattuivat pitkät työpäivät tähän väliin, voi käydä kaiken keskellä nukkumassa.

Lapaskuvia myöhemmin ja 11111-voittajien paketit lähtevät huomenna postiin. Saavat Tammikuu ja Helmis odotella ja jännittää vielä!

5 comments:

Anonymous said...

Tuohan näyttää vähän mun kämpältä! Tosin mun sotkut on itseaiheutettuja, eivätkä pidä sisällään yhtään kallista konetta...;)

Helmis said...

Tuossa vaiheessa remonttia ei taida auttaa muu, kuin ajatella sitä valmista lopputulosta :).

Kiva, postia on aina mukava odotella :)..

Helmis said...

Jokos ehdit pestä ne tumput?
Mä oon pessyt 40 asteessa - ne messuilta ostetut 2 x 40 (mulla oli aika vähän pyykkiä siellä mukana).
Mä en oon ikinä laittanut mitään muoveja sinne ja (kop-kop-koputtaa puuta) ei ole tähän mennessä mitään huopunut umpeen. Oon kyllä aika haukkana ollut nostamassa niitä kamppeita koneesta ja heti aukonut ne.
Pidän peukkuja!

Tellu said...

Voi, meillä alkaa tuo vaihe joulun jälkeen enkä oikein tiedä mitä siitä ajatella. Uutta on kiva saada, mutta sitä edeltää roskaa, pölyä, meteliä, kaaosta, pinnan kirist..
Mutta eikö se sitten kuitenkin ole niin, että lopputulos maksaa vaivan. Tsemppiä !

MysteryKnitter said...

Remontti menossa? Onnea matkaan vaan.