keskiviikkona, elokuuta 22, 2007

Mariannea kukkuramitoin ja muuta ihanaaTässä on oltu nettipimennyksessä vajaa viikko ja melkoisia vieroitusoireita on kieltämättä ollut. Sitä on ehtinyt miettiä, mitä kaikkea blogiystäville kuuluu. Mitä kaikkea onkaan tapahtunut? Minulle oli yllätys Helmiksellä! Katin tekemä blogi-ystävänappi. Kiitoksia paljon, olen todella otettu kunniasta. Reilu vuosi sitten ei ollut tietoakaan koko Helmiksestä. Niin sitä on tänä aikana tutustuttu ja jopa nähty livenä. Kenelle antaisin? On todella monen monta bloggaajaa, joille olisi kiva antaa. Tällä kertaa annan kuitenkin Famulle, jonka blogi on niin lämmin ja levollinen. Kommentit ovat samanlaisia, aina niistä tuntuu saavan voimia. Kiitos Famu!

Kaikenlaista on ehtinyt tehdä. On oltu mökillä ja uitu, kun vasta loppukesällä Päijänteen vesi alkoi olla lämmintä. Olen pyörähtänyt Lappeenrannassa ja ihaillut kaunista kaupunkia. Mikkelissä vietin pari päivää ja lomailin ja nautiskelin. Ehtihän sitä Hiirolaan Pirtin kehräämön tehtaanmyymälään. Meinasin katsoa netistä ajo-ohjeet, mutta sehän ei toiminut. Niin me tytöt päätettiin, että jos Hiirolaan osaa, niin Pirtin kehräämö osuu pakolla kohdalle. Sitä paitsi osaamme puhua ja kysyä. Ei tarvinnut kysyä, vaan suoraan pihaan osuimme. Meinasin saada hepulin; tuota ja tuota ja ei kun tuota. Lopputulos oli aika masentavan iso kasa ajatellen 10 %-tempausta. Mutta eihän minun tarvitsekaan siihen nyt tänä vuonna osallistua. Muuten kasa on ihana ja aikomuksena on tehdä tumppuja ja huovutettuja tossuja muun muassa.


Viikonloppuna vierailun ja vieraiden lomassa pitsisukkien loppulangat muotoutuivat lapsen sukiksi. Ensin Marianne-sukat (koko 26) ja Marianne-crush sukat pienempään jalkaan. Yhdet toisetkin sukat ovat päättelyä vaille valmiit. Eli olen ottanut ennakkolähdön Sukkasatoon. No, kyllä niitä sillloinkin ehtii.Molemmat sukkaparit:
Lanka: 7V
Kulutus: 85 g5 kommenttia:

uhoava gnu kirjoitti...

On ne vaan suloiset.
Odotan innolla niiden ostosten näkemistä!

Pami kirjoitti...

Tuonne Hiirolaan minunkin on päästävä. Ensi viikolla on Mikkelin reissu tiedossa... :-)

Ihanat pirtsakat sukat!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Isognu.Yllätit minut ystävällisellä eleelläsi!Vilkaisepa blogiini.

satumh kirjoitti...

ihania sukkasia täällä. monessakin postauksessa. :)

MysteryKnitter kirjoitti...

How pretty!