perjantaina, elokuuta 17, 2007

Sukkia, sukkia ...


Harmaat sukat rupesivat tuntumaan tosikivoilta. Ostin uutta Novitan harmaansävyistä Kantria ja siitä tuli perussukat. Aion omia ne itselleni. Tuntuivat heti niin kotoisilta jaloissa.

Lanka:7V Kantri
Puikot:3,5 mm bambut
Kulutus:85 g

Sukkia vaan lisää, samalla kun ostin harmaata, niin joulunpunainen halusi mukaan. Pitsisukat lahjaksi jollekin/hyväntekeväisyyteen.

Lanka: 7V
Puikot: 3,5 mm bambut
Kulutus:95 g


Punaisen pariksi juuri sataneen lumenvalkoinen lanka tuli myös ruokakaupasta kotiin. Pitsisukissa valkoinen on kuin lumiset nietokset. tietenkin kuulen korvissani äitini äänen "VALKOSE SUKAT- nehä on ni epäkäytännöllise. Mite sä ny semmoset? Mene lankka hukka." Aivan ihanat ne, ja olkoon epäkäytännölliset.

Lanka 7V
Puikot 3,5 bambut
Kulutus 85 g
6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihania sukkia! saahan ne valkoset värjättyä jos myöhemmin siltä tuntuu. Eriväriset ja -tyyliset on ihania, mut silti joskus on pakko saaha harmaat perus villikset jalkaan. Kesällä oli kiva hipsutella kuumalla kalliolla pässinpökkimät villasukat jalassa- ei haitanna vaikka oli neulasia maassa ja kun meinas varpaat lämmetä niin kasteli vaan järvessä :)

wandersocke66 kirjoitti...

Very nice socks, above all the red ;-)! My favorite color ...
Best regards
Jana

Anonyymi kirjoitti...

Ihania sukkia!
Sulle on ylläri mun blogissa :).

satumh kirjoitti...

minä kans vierastan valkoisia neuleita [ja muitakin vaatteita] jostain syystä...ehkä just siks kun ne ei kauan valkoisena pysy..

Anonyymi kirjoitti...

Nyt kipin kapin mukaan "Sukkasato"- projektiin,kun on noin mahtava sukkabuumi menossa.Siellä on mahdollisuus antaa hyväntekeväisyyteenkin.

MysteryKnitter kirjoitti...

Nice socks.