Monday, January 21, 2008

Revontuli valmiina

Revontuli-huivini on valmis. Värit nyt ovat kuvassa mitä sattuu näillä harmailla keleillä ja illalla. Värit ovat oikeassa elämässä syvät punaiset (Pirtin kehräämön karstalanka, väri 723 ja linkissä oikeat värit), eivätkä mitään oranssia tai harmahtavia.Pitänee kuvata uudelleen jonain aurinkoisena päivänä ja keskellä päivää eli siis viikonloppuna jolloinkin.
Alku aina hankalaa. Aloitin huivin ja purin ja aloitin ja purin ja aloitin - siis vanha sananlasku pitää paikkansa: kolmas kerta toden sanoo. Ajattelin, että aivoissa on heikko alue pitseille. Fifin aloittaminen oli yhtä hankalaa aikoinaan. Mutta kyllä se siitä sitten alkoi sujua. Joskus juttelu tai telkkarin katsominen vei mennessään ja taas sitä purettiin silmukka silmukalta taaksepäin.Varmaan teen vielä uusia huiveja, kun saisin nyt muut postauksen keskeneräiset valmiiksi.
Tarkoitus mennä mukaan Lankahamstereihin. Olen jo ilmoittautunut. Silloin pitää aloittaa uusia neuleita ja vanhat pitäisi saada alta pois ufoutumasta.


Malli: Revontuli (Annen ohje löytyy Ullaneuleesta)
Lanka:Pirtin kehräämön karstalanka 140 tex x 2, ,väri 723
Puikot: 4,5 100 cm Addin pyöröt
Kulutus: 135 g

8 comments:

Kaisa said...

Voi mitkä värit! Eivät ne ainakaan minun koneellani näytä oranssilta ja harmaalta. On upea huivi, kertakaikkiaan!

makepeace75 said...

Ihana piristysruiske. :o) Toivottavasti minunkin Revontuli-lankani löytää kotiin, niin pääsen joskus tekemään vastaavaa, puna-violettisena. :o)

Maud said...

Ihanat värit (katsoin Pirtin sivuilta ja muita ihannuuksiakin sieltä löytyi), ja kaunis huivi.

Kristiina said...

Oih, miten ihana Revontuli! :) Itsellänikin on ko. huivi tekolistalla, mutta menee varmaan kesään/syksyyn, ennen kuin voin edes harkita sen aloittamista...

Hepsi said...

Kauniin värinen Revontuli! Tuo on minullakin tekolistalla. Sitten joskus...

uhoava gnu said...

No nyt se on valmis! Ihana!
Ota sitten viikonloppuna sellainen kuva, että näkee huivin koonkin!

Anonymous said...

OOH! Aivan upea huivi! :o Jaksaspa itekki joskus puurtaa tuolla lailla :)

MysteryKnitter said...

How beautiful!