torstaina, tammikuuta 31, 2008

Puikot lähes valmiina

Todistusaineistoa, että muun muassa näitä lankoja löytyy melkoinen kasa valmiiksi kaivettuna esiin ja sitten vielä on 7 V-lankaa miehen veljen sukkiin. En käynyt tänään lankakaupassa, istuin 6-7 tuntia junassa ja palaverissa yli 5 tuntia. Eli siis nämä ovat vanhempia hankintoja. Liivin toista etukappaletta sain 50 g verran sain neulottua junamatkalla - nukuin, luin lehteä, kahvittelin ja suunnittelin seuraavia työviikkoja....
Puikkoja Noro-neuleeseeni en löytänyt varastoistani sopivaa kokoa - on kai niitä jossain ufossa kiinni. Jos sitä kuitenkin poikkeaisi Prismassa töistä tullessa ja ostaisi tavan pyöröt. Maijasta pitäisi tulla eskarilaisen tilauslapaset ainakin. Smartia tässä kerran ostelin ja niistä langoista pitäisi tulla jotakin SPR:n keräykseen. Nämä eivät tehneet mitään lovea varastoihini, höh! Toinen juttu on tietenkin mitä sitä tulee tikutettua hamsterikuussa. No, muutama automatka ja junamatka on tulossa helmikuussa - niiden aikana saan yleensä jotain tehtyä. Tapani mukaan todennäköisesti aloitan pari, kolme, ehkä neljäkin neuletta viikonloppuna, jotta on neule valmiina joka lähtöön. Sitten ne taas valmistuvat siellä loppuhamsterikuussa.
Ne keskeneräiset; villatakin hihojen "yhteiskappale" on edelleen puolivälissä ja liivistä puuttuu vajaa puolet yhdestä etukappaleesta ja yksi sukka on tehtynä ja kaveri odottaa - se odottaa ehkä maaliskuuhun. Jotakin sentään valmistui pari päivää sitten. Laitetaan ne nyt tähän, koska eivät kartuta ensi kuun kertymää. Siis edelleen ihanat Step-sukat ja suunnilleen tiedän, kuka saa. (Riippuu ehdinkö tehdä toiset ihan lähipäivinä.)

Malli: perussukka
Lanka: Austerman Step
Puikot: 2,5 mm vääntyneet bambuni
Kulutus 60 g

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Vau, eiköhän tuosta yhtä ja toista hamsterineuletta synny!!

Minäkin leikittelin ajatuksella kasata ns. suunnittelemieni hamsterineuleiden langat laatikoihin ja kuvata ne. Voisin sitten kuun lopussa kuvata ne "tyhjät" tai ainakin tyhjentyneet laarit, todisteeksi, että lankaa on tosiaan hävinnyt jonnekin.
Noh, tämän idean tekee jotakuinkin turhaksi se, että en kuitenkaan pysy missään Suunnitelmissa, vaan heti huomenna luultavasti aloitan jonkin ihan muun kuin alkuperäisissä suunnitelmissa olleen neuleen. Ja tietysti jostain ihan muista langoista :)..


Hyvää hamsterikuukautta ja tietysti ensinnä viikonloppua :)!!