sunnuntaina, helmikuuta 24, 2008

Noroa oli liian vähän

Minulla oli itseäni varten 450 g Noro Silk Garden- lankaa ja se on nyt tikutettu lähes kaikki. Takakappale on valmis ja etukappaleet samoin. Hihat on tehty pyöriöön asti. Solmiamisnauha puuttuu. Neuleen värit eivät ole lainkaan oikeat salamalla otetussa kuvassa. Joskus kun jakku on valmis, saatte kuvan "oikeilla" väreillä. Riittäneekö 50 g lisää, vai ostanko 100 g? Punnitsin työn välillä,ruvettuani epäilemään, että lanka ei riitä. Yhteensä tuli 450 g ,mitä minulla olikin. Kaikki kerät olivat tallella. Ei muuta kuin ostoksille.
Olin ajatellut,että tästä tulee hyvin hamsterigrammoja... Täytynee kysyä ylituomarilta saisiko tehdä tuon ylimenevän osan muuten vain ja 450 g kävisi hamsterikuukauden tulokseen.

Edit: Ei ehdi hamsterikuuhun, Noro-lankaa ei ollut. Tilattiin ja odotellaan. Paljon ei kerkiä enää neuloa. Tavoite oli jos puolikiloa saisi tehtyä/kulutettua ja se on tehty kuitenkin.


Aurinkoista lopputalvea ja hyvää lomaa lomailijoille!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis jakku tulossa!

Hyvää lopputalvea sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Onpa kaunista!

Harmillista se langan loppuminen, mutta muistaakseni hamstereissa on kyllä olemassa tuo pykälä, jonka perusteella saisi ostaa lankaa kesken jääneeseen työhön. Tuo 450 g sitten laskettaisiin hamstereihin.

Tästä syystä mä teenkin noita pienie vaatekappaleita ja tunikatkin ylhäältä alaspäin. Jätin sen varan, että jos lanka loppuu, voin soveltaa helmaan jotain :).