keskiviikkona, helmikuuta 06, 2008

Ekat hamsterigrammat

Hamsterikuun alkaessa oli pää täynnä suunnitelmia ja lankoja valmiiksi kaivettuna kätköistä esiin, mutta sitten olikin ongelmia. Aloitin yhtä neulejakkua ja takakappale on puolivälissä. Sitten aloitin yhtä salaista juttua ja sekin on melkein valmis. Mutta kai sitä pitää olla valmista ekalla viikolla, muuten olisi huono alku koko kuukaudelle. Sitten vuorostaan esiin kaivamani 7V-langat muotoutuivat miesten sukiksi yhdelle suvun miehelle. Eivätköhän nuo kelpaa saapassukiksi!
Nyt taas muuta puikoilla - yksi on valmis ja toinen kesken. Mutta niistä sitten joskus...

Lanka: 7 V
Puikot: 3,5 mm bambut
Malli : perussukka; varressa 56 s ja terässsä 52 s
Kulutus : 135 g

3 kommenttia:

uhoava gnu kirjoitti...

No niin, sehän on jo hyvä alku!
Minulla on yksi saapassukka aloitettu ja yksi ohut Regiasukka aloitettu.. Saas nähdä milloin ensimmäiset grammat tulee hamsteritilille!

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka tuosa vauhdiss perässä pysyisi tämmöinen turpoava sorminen kutoja, mutta yritän myöhemmin ainakin jotain hyväntekeväisyyteen. Satu-tytön kanssa väkersimme Satu kutoen ja minä kartan-/kerrostenlukijana neulekoneella tälle kuopuksen tyttäystävälle liivihameen Nallesta. Tuli tosi kiva. Tehdään koneella ja apukäsiä käyttäen kun ei omin käsin kärsi. Mukavaa tämäkin. Näet myöhemmin kuvan kunhan otamme.
T.+ S.

MysteryKnitter kirjoitti...

Nice socks.