lauantaina, huhtikuuta 11, 2009

Gnu mammalle sukat

Käsityömessuilla Jyväskylässä kuun alkupuolella ostin lankaa, vaikka olisihan tuota ollut ennestäänkin. Muun muassa tämä Secret Woolin pisteessä ollut Lorna Lace´s sukkalanka oli pakko ostaa, kun se oli niin äitini värinen. Väri on Franklin´s Panopticon. Olen ostanut yhdet ruskean sävyiset sukkalangat itselleni kauan sitten. Mutta edelleen vain hiplailen niitä ruskeita vyyhtejä ja sukkia en ole vain neulonut itselleni. Todella riittoisaa lankaa, saan vielä toiset lyhyempi vartiset sukat lopuista. Ostin kaksi vyyhtiä.
Äitini neuloo aina toisille ja itselleen ei oikeastaan lainkaan. Syntymäpäivänsä lähenee ja nämä lähtivät siskon mukana tänään pääsiäisen yllätyksenä ja pahvisen pääsiäismunan sisällä. Lahjapaperia ei tähän hätään tästä huushollista löydy; remontin jäljiltä on vielä purkamattomia laatikoita.
On ollut hyvä loman (pääsiäisen pyhien ajan) aloitus, kun on ollut vieraita kahtena päivänä. On ollut kiva laittaa ruokaa ja tavata sukua. Näiden äidien sukkien lisäksi sain pienennettyä sukkavarastoa sukulaisnuorille. Työasiatkin ovat unohtuneet kaiken keskellä.

Malli:perusmalli, vahvistettu kantapää, 60 s
Lanka: Lorna Lace´s sukkalanka (80 % superwash-villa ja 20 % nylon)
Puikot: Knit Pick´s 2,25 mm
Kulutus: 55 g


Suuret kiitokset kaikille puserokommenteista! Ne lämmittivät mieltä! Jos sitä taas joskus rohkaistuisi tekemään jotain vastaavaa uudelleen. Kiva joskus muistella, mitä sitä vuosien varrella on tullut tehdyksi.

2 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Joo, listojen tekeminen jotenkin rauhoittaa, ehkä sillä tuntee saavansa elämän järjestykseen, vaikkei oikeasti saakaan... Ja töissä, jos on kamala pino tehtävää ja vain esim. 1 hyppytunti aikaa, laitan listalle asiat tärkeysjärjestykseen ja yleensä saan sitten hommia tehtyä.

Tosin parhaita ovat täysin hyödyttömät listat tyyliin "ihanaa on..." :)
Hyvää Pääsiäistä!

Helmis kirjoitti...

Kiitos käynnistä ja kivasta kommentista :). Tuli hyvä mieli!

Ihanat värit noissa sukissa! Olisipa kiva nähdä myös ne ruskeat sukat....joskus :)!