maanantaina, huhtikuuta 12, 2010

Ihanuuksia

Kolmas lapsenlapsemme näki päivänvalon liputuspäivänä eli Mikael Agricolan päivänä. Kuvassa on ukin yösukat ja pikkumiehen junasukat. Täällä mummi on ollut lähes sekopäinen pienen ihanan lapsen nähtyään.

Nyt tästä langasta etukäteen jo tiesin, että minkäänlaista toistoa värien rytmityksessä ei tule. Silti molemmat sukat ovat kauniit. On paljon muitakin sukkia valmiina, mutta kun ei ole kuvattu. Junasukat piti kuvat ennen kuin antaa ne pois. Seuraavalla kerralla sitten sukkapostaus todennäköisesti.
Kävin kyllä täällä Jyväskylässä käsityömessuilla. Lankaa tuli ostettua ja nappeja enemmänkin. Sitten kun tulee valmista, niin näette. Lankaa on tullut myös toista muovikassillista ihan muuten vaan, kun tuttu siivosi huusholliaan ja langat muuttivat meille asumaan ja muuttuakseen joskus joksikin ...

Lanka: Schoeller& Wollen Zauberball Crazy
Malli: ukin sukka perusmalli ja pienen miehen sukka on junasukka
Puikot: 2,5 mm?
Kulutus: 65 g + 25 g


Ajat sitten sain jo tämän tunnustuksen Mamma Myyltä. Blogata ei oikein tahdo keritä. Ekaksi oli pakko ihan vain varmuuden vuoksi suomennuttaa teksti ja se on Tämä blogi on aivan ihana! Kiitos Mamma Myy!. En enää jaa tätä nyt muille, kun tuota aikaa on hurahtanut. Mutta kiitoksella omistan.

8 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Onnittelut uuden lapsenlapsen johdosta! ♥ Varmaan ihana pieni mies. :) Tyttöjähän ne kaksi ensimmäistä muistaakseni ovat.

Pulmusia täällä on päivä ihailtu tuossa pälven reunalla.

Villanne kirjoitti...

Onnea uudesta lapsenlapsesta! Meidän kuopus on syntynyt samana päivänä 14v sitten :)

MammaMyy kirjoitti...

Onnittelut uutukaisen sydämenvaltaajan johdosta! Kauniit sukat sai pikkumies.

Hepsi kirjoitti...

Paljon onnea!

Marjut kirjoitti...

Onnea uuden lapsenlapsen johdosta ja paljon yhteisiä hyviä hetkiä:)

Taija K kirjoitti...

Onnea!
Kauniita sukkia.

intsu kirjoitti...

Sydämelliset Onnittelut mummun uudesta mussukasta! Hienot sukat tulleet tuosta langasta. tuossa edellä vauvan asu myös oli syötävän söpö,niinkuin on taatusti vauvakin!

MysteryKnitter kirjoitti...

Awww, a prince! I knew it! The color of the knitwear set gave me a hint. I wish you the most awesome time with him.