maanantaina, heinäkuuta 26, 2010

4 päivää aikaa

Jotain edistymistä on tapahtunut parin päivän välein otetuissa kuvissa. Kiire taitaa tulla, jos meinaa saada vielä keskeneräiset valmiiksi. Helle verottaa voimia kaikin puolin. Kaikenlaista touhua riittää viimeisiksi lomapäiviksi, vieraita, vierailuja, marjojen laittoa, ruoan laittoa, siivoilua ja varaston siivouskin on aloitettu (tosi mukavaa hellepuuhaa!).

Loppuviikosta oltiin tässä vaiheessa.
Maanantai aamuna oli lapanen edennyt ja kirjavasta Fabelista toinenkin sukka varressa menossa. Tiskiliina on päättelyä vaille valmis ja Kalajoki 1. sukka saanut kantapään sekä vauvan sukka menossa kantapäässä.

Nyt Fabel-sukka edennyt ohi kantapään ja toinen Kalajoki sukka on valmis. Neljä päivää ja kyllä se onnistuu, jos ei tule ylimääräistä ja yllättävää lisää.

4 kommenttia:

Inkeri kirjoitti...

Tsemppiä loppurutistukseen!

Altocumulus kirjoitti...

Tsemppiä täältäkin. Sama juttu, että neulominen tökkii, mutta nythän on ennustettu pahimman helteen hellittävän loppuviikkoon joten jospa neulominenkin taas maistuu paremmin. :)

Kangaskasa kirjoitti...

Jaksaa, jaksaa :)) Minulla alkaa työt huomenna, ja keskeneräisiä on vielä 5, onneksi parit tehty jo lähes kaikille. Helle verottaa neulomisen intoa kyllä selvästi tällä hetkellä. Kiire tulee, mutta täytyy hyödyntää minulle uutena tuleva 45min./suunta oleva bussilla kuljettava työmatka...

MysteryKnitter kirjoitti...

All the best for the knitting projects!