keskiviikkona, heinäkuuta 21, 2010

Loppusuora häämöttää

Kahdeksan uutta valmista Kesäyön Hullutuksista ja 10 päivää vielä aikaa! 20 valmiina ja kuusi kesken. ei siis mitään kiirettä! Jos ja kun ensi vuonna hullutellaan, niin ilmoittaudun varmaan yleisen sarjan sijaan sukkailemaan. Nytkin suurin osa aloituksista oli sukkia ja vielä tein yhdet ylimääräisetkin sukat, joita ei ole tässä tempauksessa mukana (bloggaamatta). Pari muuta työtä on vielä roikkunut mukana.

Sukkia on liuta eli viisi paria. Nuo 7 V keltavihreäraidalliset sukat eivät oikein sovi tuohon värimaailmaan, mutta ovat mukana kun kerran valmistuivat. Sukkien sävyt ovat sellaisia, joita en ole paljon tehnyt, mutta nyt ne olivat kivoja ja houkuttelevia värejä. Lahjoja on siis valmiina ja hyväntekeväisyyteenkin riittää sukkia taas.

Ihan perusmallilla olen tikuttanut ja varressa joko 1n1okiertäen tai 2o2n. Vahvistettu kantapää tai aina oikein. Kahdet sukat vasemmalta ovat lastem kokoa ja muut naiselle sopivia. Lankoina vasemmalta lukien: 7 V, Teeteen Pallas (oli mukava lanka neuloa), Maija kirjavana, Zauberball Crazy (aiemmin en kestänyt eriparisia sukkia ja nyt olen tehnyt Crazystä useampia pareja -ei tarvitse kohdistaa kuvioita, kun koko kerän matkalla teema ei toistu.) ja viimeinen pari Tico Ticosta, josta jo aiemmin on tehty kahdet vauvan sukat. Vähän vielä jäi lankaa!

Kaikkiin sukkiin kului yhteensä 285 g <- 60 g +50 g +65 g +55 g + 55 g.
Blend Bamboo taipui eri malleilla tiskiliinoiksi tai muiksi liinoiksi. Kaksi neulottua ja yksi virkattu. Neljäs on vielä kesken langanlopuista.
Kulutus yhteensä 90 g.

6 kommenttia:

MariL kirjoitti...

Hienoja sukkia taas! :) Nättejä rättejä myös.

Villanne kirjoitti...

Kauniita sukkia!

Matleena kirjoitti...

Oletpa sinä KYHäillyt ahkerasti! :) Isot kasat sukkia ja nätit tiskirätitkin!

Mette (Mettuska) kirjoitti...

Onpas siinä sukkia! Minä kyllä käytän kesälläkin, tänä kesänä vain pahimpina hellepäivinä olen ollut ilman. Nytkin on taas jalassa :D

Zelda kirjoitti...

Ihanaisia sukkia, en väsy valmiita ja värikkäitä sellaisia koskaan katselemaan.

MysteryKnitter kirjoitti...

How pretty knitted things!