torstaina, tammikuuta 06, 2011

KYH? Fufoilu?

Heti 1.1.11 olimme syntymäpäivillä ja sain miesten sukat kokoa 45 valmiiksi aamulla eli nuo aina samat perussukat ja nyt tummansinisestä ja vaaleansinisin raidoin. Ne kartuttavat kylläkin tämän vuoden grammoja, vaikka muuten oli tehty viime vuonna. Sen verran kiire tuli, että sukat jäivät kuvaamatta. Päivänsankari sai kuitenkin sukkansa Onnen lahjojen myötä!

Lanka oli sitä aina vaan loppumatonta 7 V-varastoani. Sukat painoivat 135 g ja raitojakin oli varressa jonkin verran, mutta lankaa jäi nimeksi jäljelle korkkaamattomasta kerästä!
Siis 7 V-tuhoamisprojektini jatkuu ja jatkuu vaan. Katja muisti tuon yhden projekteistani viime postauksen kommenteissa. Lankaa on, kun välillä ostan jonkun värin tietystä syytä tai toiveesta ja välillä lankaa tuodaan, kun joku haluaa eroon langoistaan. Aika tavaran kaupittee sanoo äitini. Ilmoittauduin taas vaihteeksi Lankahamstereihin ja silloin eli helmikuussa tuhotaan /käytetään noita lankavarastoja.


Kaikenlaista olen tehnyt ja kutonut viime vuoden puolella ja nyt vain vuodenvaihteen jälkeen on viimeistelty ja osa on valmiina, mutta siitä sitten oma postauksensa. Minullahan on aina monta työtä kesken ja vähän fiiliksen ja muun ohjelman myötä teen eri juttuja. Neuleita voi olla rauhassa kesken ja levällään huushollissa. Lapsenlapset eivät koske töihini, jossa on puikot. Pelkät lankakerät kyllä saavat välillä kyytiä.
Nyt olen ollut pääosin päivät kotosalla sairaana ja lääkitys on auttanut, mutta tehnyt vähän levottomaksi. Olen nukkunut, lukenut, tuijottanut kaukaisuuteen, mietiskellyt asioita, katsonut telkkaria ja kutonut yhtä ja toista ja useaampaakin työtä. Tuossa kasassa on muitakin kuin nyt tehtyjä töitä eli viime vuonna neulottua on kesken edelleen. Loppuun voisi saada noistakin jo jonkun osan! Osa on päättelyä vaille ja osa ihan alkutekijöissä. Eilen kävin kuluttumassa rahaani fysioterapiassa käydessäni Titityyssä. Kulutin ensin pois syksyn synttärilahjarahat ja sitten vähän muutakin ja nyt on taas lankaa ja lankaa ja lankaa.

Kiitos jokaiselle viime postauksen kommenteista! Kaikki ovat ilahduttaneet suuresti!3 kommenttia:

Carolina's Corner kirjoitti...

Ohhoh, kerranki sain aikaseks oikein kommentoida.. taustalla kyllä hengeilen ja seurailen, siun päivityksiä on ollu muutenkin kiva lueskella, mut harvemmin vaan suutani auki saan että mitään sanoisin :))

Vaan sie se jaksat olla aikaansaapa *huokaus* :)) Pikaisia paranemisia toivotellessa!!!

Kaisa kirjoitti...

Paranemista sinne! Hassua, että mulla ei seiskaveikkaa tahdo ikinä olla kun tarvitsisi, sitä pitää aina varta vasten ostaa. :)

MysteryKnitter kirjoitti...

Get well soon!