keskiviikkona, helmikuuta 16, 2011

Hamsterikuun eka saldo

Sukkia on tietysti valmistunut, olen ollut työmatkalla kerran viikossa. Menomatkan yleensä teen aika intensiivisesti töitä, mutta illalla ei oikein jaksa enää tehdä pitkän päivän jälkeen töitä. Neulon ja torkun. Isompaa työtä kaiken muun tavaran kanssa ei jaksa raahata mukana junassa. Kolmannetkin sukat on nyt valmistumassa ja ehkä neljännetkin ehtivät hamsterikuuhun. Mutta mitään lovea ei näy 7 V-laatikoissani.

Punaiset ovat 7 V Polkkaa, mutta hempeän raidalliset tilaustyösukat ovat ikivanhoja 100 gramman keristä neulottu 3 kerroksen raidoin. Malli on sama vanha perussukka vahvistetula kantapäällä. Polkkasukat 38 kokoa ja raidalliset 42.

Kulutus yhteensä 205 g (95 g + 110 g)

Muutakin on valmistumassa -en ehtinyt saada tänään valmiiksi. Suunnitelmani muuttuivat taas kerran. Tässä näyte, että jotain muutakin on tehty kuin sukkia. Hieman riittää päättelyä....

3 kommenttia:

-maria- kirjoitti...

Minulta "Seiskat" ovat jo loppuneet (oikein kuluttamalla kulutin niitä peittoprojekteihin ja keräyssukkiin), nyt kuluttelen Janneja ja samanpaksuisia täysvillalankoja hyväntekeväisyyssukkiin ja -lapasiin. Mutta kun ne 7Veet lopulta loppuivat, niin nyt tekisi mieli ostaa lisää!!

Kauniita sukkia olet tehnyt, ja kivan värikästä näkyy olevan tekeilläkin :)

Matleena kirjoitti...

Mukavan näköisiä sukkia oelt tehnyt, mutta tuo se mukavalta näyttääkin, tuo, jossa on paljon pääteltävää. Jäänpä jännäämään, millainen se on kokonaisuudessan, kun saat valmiiksi. ;)

Riikka kirjoitti...

Sullahan on täällä pieni sukkatehdas. Vastavierailulle tulin. Mukavaa kevään odotusta =)