sunnuntaina, helmikuuta 06, 2011

Tammikuun saldoa

Joulun alla miesten sukkia olisi mennyt, mutta vuoden aikana valmistuneet olivat melkein kaikki löytäneet jo kodin. Ajattelin, että nyt Lankahamstereiden aikana eli helmikuussa neulon miesten sukkia - yksiäkään en ole aloittanut vielä. Yhdet sukat on tulossa, tilaustyö vanhoista langoista (siis vanhoja, koska olivat 100 g kerissä). Pari muuta isompaa hamsterityötä on aloitettu ja ne toivon mukaan valmistuvat helmikuun loppuun mennessä.
Tammikuussa ostin uutta Novitan 7 V raitalankaa, Papukaija nimeltään ja tikuttelin koko kerän menemään ja ihan se ei riittänyt. Pienemmissä on väliraitoina harmaata ja turkoosia kaivoin jämälankavarastostani - joskus on 7 V ollut ihan sama turkoosi sävy.

Sukat

Malli: kaikissa perussukka vahvistetulla kantapäällä.

Puikot : 3,5 mm bambut tai ruusupuut ja 3 mm ruusupuut (Orvokki-sukissa), KirjoPirkassa oli vielä pienemmät KnitPicksin puikot (en muista enää -pitäiskö ruveta kirjaamaan ylös. Se helpottaisi seuraavalla kerralla, kun neuloo samasta langasta).

Koko: vasemmalta oikealle
7V Pikku-papukaijat 28-29
Nalle Orvokki 32
Kirjo Pirkka 36
Papukaija, 38
Harmaat 7V 45

Kulutus: 60g + 55g + 55 g + 90g + 120 g


Tiskiliina on muistaakseni jonkun muun kuin Novitan Bambua. Liinalla on painoa 20 g. Seuraavassa postauksessa on sitten helmikuun tuloksia.

Aurinkoisia kevättalven päiviä!

Kiitokset kommenteista, ne on vaan aina yhtä mukavalta tuntuvia!

4 kommenttia:

Kangaskasa kirjoitti...

Ihanaa, pirteätä väriloistoa!

Matleena kirjoitti...

Pirteän värisiä sukkia kasapäin! :) Minäkin sitä Papukaijaa olen ihaillut, mutta ei ole vielä mukaani lähtenyt, kun yritän vähentää vanjhoja varastoja.

famu kirjoitti...

Kivoja värisävyjä sukissasi.Minulla ensimmäisenä Novitan uusista sävyistä pääsi puikoille 7Veljeksen Hilla.Muut vielä odottavat kaupan hyllyllä!

Äipän touhut kirjoitti...

Pirtsakan värisiä sukkia. Sukille on ollut käyttöä tänä talvena