tiistaina, toukokuuta 31, 2011

Kuu vaihtuu KYHäilyjä suunnitellen

Sukkia, sukkia taas kerran on valmistunut ja keskenkin on edelleen jotkut. Olen istunut tunteja junassa ja bussissa tässä kuussa ja aina ei jaksa tehdä töitä. Sukka on sopivan pieni käsityö mukana kuljetettavaksi. Olen muutakin suunnitellut ja tehnytkin, mutta kesken on kaikenlaista.Kasa sukkia eli 510 g sukkaa ja kuusi paria sukkia. Lisään joskus tarkemmin koot ja muut tiedot.Seuraavaksikin on tulossa varmaan sukkia, ainakin jossakin vaiheessa. Ensin pitää saada aloitukset tehtyä. Kuulostaa siis ihan KYHäilyltä, jossa olin jo viime kesänä mukana ja nyt taas hulluuksissani ilmoittauduin mukaan. En tosin ole ainoa.Tässä on reilu kilo Fabeleita odottamassa sukiksi muotoutumista ja mahdollista hiekkalaatikolla istumista pieniä leikkijiä silmällä pitäessä. Onhan noita muitakin lankoja piiloissaan odottamassa muuttumisleikkiä. Pitänee ruvata kaivelemaan sopivia puikkojakin kätköistäni. Taas loppuviikon matkalla yhden bambupuikon katkaisin matkalaukussa.


Arpajaisvoitotkin on miltei pakattu ja lähtevät tällä viikolla eli huomenna tai perjantaina kohti voittajia. Tsemppiä odottamiseen! Luvassa jo on!

4 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Ihana kasa lankaa siinä odottaakin erästä KYHäilijää! ;) Minä en ole vielä kertaakaan uskaltanut lähteä mukaan KYHäilyyn, mutta mielenkiinnolla seuraan toisten touhuja.

Kangaskasa kirjoitti...

Hauskaa Kyhäilyä! Ihana lankasasa :)

Villanne kirjoitti...

Mukavaa KYHäilyä, itse olen vain taustalla seuraamassa tätä runsaudensarvea... :)

MysteryKnitter kirjoitti...

Ihana kasa!