sunnuntaina, toukokuuta 01, 2011

Lisää sinistä

Viikko sitten lauantaina juhlittiin Gnu-Mamman eli äitini pyöreitä vuosia ,80 v. Ja siis minullekin tulee pyöreitä vuosia tänä vuonna. Ajattelin tehdä äidilleni jonkinlaisen hartianlämmittimen. Vuoden ekassa Modassa oli juuri sopiva ohje: Pehmeä, naisellinen keeppi. Väri ei ollut äitiäni. Lankakin muuttui toiseksi ohjeesta. Tiheys on sama. Nyt viikkoa myöhemmin saatoin luovuttaa keepin ostettuani lankaa välillä lisää neuleeseen.

Keeppi lämmittää hyvin niskaa, hartioita ja kyynärpäitäkin. Ajattelin enemmän tulevia syksyjä ja talvia kuin nyt lähestyvää kesää. Saattaa sitä tarvita kesälläkin. Ainakin äiti piti lahjastaan.

Malli: Moda 1/2001 neulemalli numero 5 Pehmeä, naisellinen keeppi
Lanka: Cascade 128 vedenvihreä tai -sininen, 100 % villa, käsinpesu
Puikot: pyöröt 6 mm
Virkkuukoukku 5
Kulutus: 800 g

Tänä viikonloppuna oli Länsirannikolla taas toiset mukavat juhlat, yhden kummityttöni häät. Taas istuttiin autossa mennen tullen, yhdet miesten sukat valmistuivat matkoilla päättelyä vaille. Ne postataan joskus, kun muutkin toukokuun sukat.

6 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Voi vitsi ku on hieno keeppi. Malli on ihan täydellisen muotoinen. Varmasti äidillesi on tuosta iloa niin kesällä kuin talvellakin. Mahtava lahja.
Hyvää toukokuuta.

Outi kirjoitti...

Minustakin tuo keeppi näyttää tosi hienolta. Itse asiassa niin houkuttelevalta, että pitää etsiä käsiin tuo lehti ja malli....

Hepsi kirjoitti...

Kaunis ja hyvänmallinen keeppi! Pysyy varmasti hyvin harteilla!

MariL kirjoitti...

Ihanan näköinen lämmitin! :)

Sipi kirjoitti...

Onpas hieno keeppi! Tuollaisen voisi itselleenkin tehdä :)

MysteryKnitter kirjoitti...

Ihania leivonnaisia tuolla häissä!