keskiviikkona, marraskuuta 16, 2011

Villatakki jälkikasvulle

Bloggaukset tulevat hieman jälkijunassa, mutta pikku hiljaa ennen joulua yritän saada loput tämän vuoden valmistuneet tänne muistiin itselleni ja teillekin näytille.
Sukkakasani on melkoinen. Katselin juuri sukkia myyjäisiin. Kaksi paperikassillista niitä on valmistunut. pitäisiköhän kuvata ennen ensi viikonlopun myyjäisiä vientiä. Lapasiakin on valmistunut Tumpputupaan, mutta yhtään ei ole ehtinyt kuvata.

Kevättalvella aloitin ja nyt lokakuussa sain vasta valmiiksi. Nappeja ei löytynyt ja välillä oli jotain muuta tekemistä ja ei jaksanut tehdä kuin aivotonta neuletta eli perussukkaa. Pikku mies oli ylen onnellinen neuleestaan ja esitti hienon intiaanitanssiesityksen mummi-gnulle. eli siis kannattaa tällaisille ihastuneille neuloakin. Pieneksi käy tämäkin neule ennen kuin ehtivät kyllästyä neuleeseensa. Onneksi on tuota gnu-sukua ja lisää tulossakin, että käyttäjiä riittää. Ehkäpä mummi neuloo taas uuden villatakin. Tässä on ollut harkinnasssa neuloako uusille tulokkaille jotakin vai neuloako isommille sisaruksille. Tai sitä voi neuloa kaikillekin!


Malli: Moda 1/2011

Lanka:Cascade 220

Puikot: ??? luultavasti KP pyöröt
Kulutus: 175 g

6 kommenttia:

-maria- kirjoitti...

Kiva villatakki, nastat värit!

Kisa kirjoitti...

Kaunis takki :)

TiinaV kirjoitti...

Kaunis villatakki!

Hepsi kirjoitti...

Kaunis villatakki!

intsu kirjoitti...

Tosi kivan näköinen villatakki.

Matleena kirjoitti...

Onpa kaunis villatakki! Tykkään noista väreistä erityisesti.