Friday, June 22, 2012

Keskikesän juhlan tunnelmissa

Monenlaista juhlaa on jo vietetty tämän kesän alussa. On ollut kahdet lapsenlapsen ristiäiset, kahdet 50-v juhlat ja yhdet 60-v juhlat. Väliin jäivät yhdet valmistujaiset ja yhdet 60-v juhlat. Nyt on juhannus, keskikesän juhla.
Kaiken keskellä aloitin KYHäilyn ja olen aloittanut jo 22 ja vielä illalla aloittelen 23. työn ja sitten koko urakka on aloitettu. Kolme paria on jo valmiina sukkia ja yhdet junasukat jo lahjoitettukin. Listausta ensi viikolla, kun huusholli rauhoittuu juhannusvieraista.


Kurjenpolvet kukkivat kauniisti takapihan kukkapenkissä ja pari vuotta sitten istutettu pionikin kukkii reilummin tänä vuonna. Viime vuonna oli vain yksi kukka.Kun mummin ja ukin luona pyörii tai vaatii huomiota aika ajoin viisi alle nelivuotiasta, niin kaikenlaisia turvasysteemejä on mukkilassa (=mummin ja ukin koti) ja mökillä. Kolmevuotias rakastaa kiipeilyä ja tikkaita pääsee korkealle ja ne alkoivat kiinnostaa. Ukin piti tehdä kunnon este tikan alaosaan, joka ei nyt niin kaunis ole, mutta toimiva.


Oikein rentouttavaa ja mukavaa ja aurinkoista juhannuksen juhlaa!

6 comments:

Kardemumma said...

Suloista suven juhlaa sinullekkin. Tsemppiä hullutukseen!

Villanne said...

Hyvää juhannusta! :)

Sinikka said...

Hyvää juhannusta!

kisa said...

Hauskaa juhannusta!

Päivikki said...

Hyvää juhannusta!

MysteryKnitter said...

Lasten kanssa saa olla varovainen.