Tuesday, June 12, 2012

KYHäily aloitettiin juhlien

KYHäilyn alku on ollut vähän takkuamista kaiken  juhlinnan keskellä. Olemme juhlineet täällä Gnu-suvun uusien vesojen kastejuhlissa. Toissa sunnuntaina juhlat olivat koleahkossa säässä pääkaupungissa ja nyt sateiden keskellä Keski-Suomessa. Mummi- Gnulla on riittänyt vauhtia viiden alle nelivuotiaan seurassa. Onneksi vanhemmatkin ovat olleet mukana! Parit muut juhlat jäivät seuraavan polven juhlien alle.

Aloitettu on KYHäilyt, mutta hieman jäljessä ollaan aikataulusta. Viikonlopun vietän Vuoksen rannoilla ja varmaankin muutama aloitus tai jonkun tekeminen loppuun on ohjelmassa. Ainakin automatkoilla neulominen onnistunee, ellen nukahda. Ensi viikolla on lisää kiritystä, kun on jokunen vapaapäivä. Nyt tänään suukirurgilla käynnin jälkeen on hyvä siirtää ajatuksia välillä neuleisiin.  

Mitä on KYH?
1.6.-23.6.
Aloita kesäkuun alusta juhannuspäivään 23.6.2012 asti joka päivä yksi uusi neule-/virkkausprojekti, eli yhteensä 23 projektia ja saata jokainen aloitettu projekti valmiiksi 31.7. mennessä!

Listailua:

1. Trio-jäätelösukat, toinen sukka jo valmis
2. Kolmiohuivi jämälangoista, sävy vihreä. Viime postauksen huivi on saanut aikaan ihastuksen huokauksia ja myös haluja saada se lahjaksi. Siis jämälankahuivit jatkavat siis ilmeisesti tässä blogissa ja etenkin kun noita jämälankoja riittää ja riittää.
3. Karamellisukat yhdelle lapsenlapsista
4. Pitsisukat 7V
5. Lappisukat Pallaslangasta
6. Kesäkukka-sukat Nallesta
7.Junasukat valkoinen Fabel
8. Pinkki-punasukat On linie
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.

No comments: