Thursday, September 27, 2012

Synttäriyllätyksiä

Vuodet tuntuvat menevän ohi kiihtyvällä vauhdilla. Juurihan sitä juhlittiin pyöreitä koko lähisuvun,serkkujen ja ystävien kanssa. Vuosi siitä on kuitenkin jo!Salainen neuleystäväni yllätti todella ihanasti ja lämpöisesti syksyn pirteällä paketilla sateisessa ja harmaassa iltapäivässä kotiutuvaa harmaantuvaa mummia, joka entistä vahvemmin on seitsemännelläkymmenellä. Oikeasti 61 v on lähempämä 60 vuotta kuin 70 vuotta. On yllättävän vaikeaa tajuta, että paljonko noita vuosia on tullut harteille. Sitä ei koe olevansa niin vanha, kuin numerot näyttävät. Sinne jonnekin ne vuodet ovat kuitenkin luiskahtaneet.

Oranssi on ihana väri. Ostin juuri itselleni oranssin neulejakun tähän syksyyn. Oranssissa paketissa kauniilla nauhalla solmittuna oli melkoisen runsas, oikeastaan ylenpalttinen lahja. Nauhakin tulee käyttöön, kohta aloitetaan joulukorttien tekoa ja kaikki ihanat jutut käytetään hyväksi. Virtuaalikakkukin on siinä ulottuvilla. Salainen ystäväni harrastaa valokuvausta ja kaikki kortit ovat olleet valokuvia -lankakerästä, syksyn puista ja nyt värimaailmaan sopivasta kakusta.
Mitä oli oranssin silkkipaperipaketin sisällä? Uutta tuttavuutta, hyvää tummaa suklaata, jossa oli mausteena sitruunaa ja inkivääriä. Nam! Tumma suklaa on herkkuani ja tämäkin yhdistelmä oli herkullista!
Siellä oli myös itsetehty heijastin, jolle paikkaa vielä mietin. Erityisen tarpeellinen pimenevissä syysilloissa. Pidän mielelläni vähän tavallisuudesta erilaisia heijastimia, kun ovat kuin koruja.
Silmukkamerkkejä minulla on vain muutama, joskus arpajaisissa voitettuja. Nyt on ihanan värisiä ja kauniita!

Siis aivan ihana synttäriyllätys ja kauniin värinen kaikkineen ja niin paljon kaikkea ihanaa! Kiitos ja kiitos!

9 comments:

Sude said...

Onnea paljon ikätoverille. Ollaan ylpeesti nuoria-muoria =)

Anonymous said...

Hienoa, että kuori saapui perille oikeaan aikaan :) Ja mukavaa, että sisältö ilahdutti!

Oikein rentouttavaa syyskuun viimeistä viikonloppua sinulle!

Salainen neuleystäväsi

Red Dragon said...

Oikein paljon onnea!

- Virpi - said...

Onnittelut ja muista olet juuri sen ikäinen kuin mielesi on :) Yllättäähän tuo vuosittainen tapahtuma aina jokaisen, miten aika voikin kulua niin nopeaa. Mukavaa syksyä!

Sipi said...

Olipas Ihana synttäriyllätys!
Oikein paljon Onnea :)

iso gnu said...

Täällä on Hesassa lasten perheiden luona vietetty kaunista viikonloppua ja juhlittu muidenkin synttäreitä. Meillä on oikea kasa syntymä- ja nimipäiviä syys-lokakuussa ja uusia sukulaisia on tulossa/tullut tänä viikonloppunan.

Suklaa odottaa kotona, Pikku-gnu-neiti olisi heti ottanut heijastimen. Mutta mummi-gnu oli itsekäs ja pitää sen itsellään.

Kaunista viikonloppua muillekin!

famu said...

Lämpöiset onnittelut täältäkin Sinulle!Voi,olet vielä nuori!

Reppanainen said...

Ihminen on juuri sen ikäinen kuin tuntee olevansa =) Onnea syntymäpäivän johdosta! Tyttönenhän sinä vielä olet!

Matonkude said...

Onnea vuodesta jonka sait plakkariisi =D
Kiva muistaminen ystävältäsi!