Sunday, September 09, 2012

Syyskuinen SNY-paketti

Syyskuu on hyvässä vauhdissa ja ensimmäinen paketti on saapunut perille. Paketti tuli perjantaina ja nyt tänään ehdin vasta kuvaamaan lahjaani.

Sain Kauneimmat käsityöt - lehden. Lehdessä oli paljon sukkia, lapasia ja myssyjä.Lehdessä on monen monta on sellaista ohjetta, että varmaan tulee toteutettua pikku hiljaa. Novitan Puroa oli kaksi kerää ja väri on kauniin syksyinen ja syksyisiin pimeneviin iltoihin sopiva. Väri on nimeltään takkatuli. Nyt olen tässä pohtinut, että teenkö ihan itselleni huovutetut lapaset, joita olen tehnyt aika lailla tästä langasta ja paraikaa kaksi paria jäi kesken kesän KYHäilyjaksolta. Samasta määrästä Puroa olen tehnyt muutaman kerran Baktus-huivin, jotka kaikki ovat tehneet kauppansa ja itselle ei ole jäänyt yhtään. kuvassa on vielä kuva syksyn väreistä. Tästä paketista riittää inspiraation lähteeksi kyllä, kuten SNYni toivoi. Ongelma on vain nyt että on vähän kiireistä jonkin aikaa. Mutta aina sitä muutamalle silmukalle jää aikaa.

Kiitos ihanasta ja innostavasta ja syksyn värisestä paketista! Syksyn värit ovat omia lempivärejäni.


Olemme juhlineet vanhimman lapsenlapsen 4-v synttäreitä. Tilasin ja ostin kaikkea ihanaa sisältävän kukkakimpun hänelle: pinkkiä, violettia, timantteja, helmiä, hopeaa ja sellaisen kukkakauppiaani oli luonut Ruusupuussa. Ihana on lapsenlapseni mielestä ---mummilla hempeys menee yli. Mihin mummit eivät suostuisi!


8 comments:

Red Dragon said...

Aivan ihana paketti.

Ja tuo kukkakimppu on kyllä kaunis!

Anonymous said...

Onpa Novitan Puro- lanka nimeltään Takkatuli todellakin syksyisen väristä. Ja sinulla jo monta ideaa, mitä langasta tehdä. Ei voi kuin ihailla.
- Susanna maalta -

Pimahla said...

Todella syksyinen ja ihana paketti.
Ja mummut ne on tosi tärkeitä ihmisiä. Oma mummuni on 88.vuotias teräsrouva enkä ihanampaa ihmistä tiedä!

Anonymous said...

Mukavaa, että paketti tuli perille ja oli mieluinen :) Jään mielenkiinnolla odottamaan, mitä langasta valmistuu. Ideat vaikuttavat oikein mukavilta.

Mukavaa viikkoa toivotellen, Salainen neulontaystäväsi

iso gnu said...

Tämä mummi on viikonlopun pyörityksen jälkeen aika rätti. Vaaleanpuanisen neilikan alapuolella vasemmalla on iso "timantti", jostain syystä kuvassa se näyttää sinertävältä; kirkas se on oikeasti ja komea.
Työkavereista joku sanoi tykkäävänsä kimpusta.

Lankoja hypistelen edelleen ja mietin. Takkatuli on tosiaan ihanan värinen, syksyinen.

Nyt on lastenlasten juttuja tulossa roppakaupalla, kunhan vain ehtisi postata. Loppuviikko hurahtaa työjutuissa muualla ja lauantai-iltana palaan vasta kotiin. Ainakin junamatkalla ehtinen tehdä jotakin Sukkasatoonkin lisää --nekin on kuvaamatta.
Mielenkiintoinen ja työntäyteinen viikko on tulossa!

Pärre said...

Meillähän on hyvin samanlaiset SNY -paketit :-)
Tuo Takkatuli on kyllä väritykseltään aivan mahtava!

Matonkude said...

Takkatuli on osuva nimi tuolle langalle. Kiva myös saada lehti josta saa vielä pitkäksi aikaa malleja tehdäkseen.

Kisa said...

Kivan paketin olet saanut :)Tuo takkatuli on ihanan värinen :)