perjantaina, joulukuuta 21, 2012

SNY: n joulukuun paketti

Se on sitten takana  eli koko syksyn salainen neuleystävyys.Sain pakettini tiistai-iltana. Nämä joulun alla postin jonot ovat pitkiä, mutta hyvää ja mukavaa kannattaa odottaa.

Paketissa oli kaikkea mukavaa. Ensinnäkin lankaa -aivan ihanaa Araucanian sukkalankaa. Olen joskus neulonut  tässä langasta sukat ja nyt taas saan neuloa tästä ihanuudesta. Todella kaunisväri! Idea Rapsakan yrtijalkakylvystä tulen nauttimaan nyt lomalla, kun joulukiireet saan alta pois. Löylytuoksunkin voi käytää jalkakylpynä. 
 Paketissa oli oikea neulojan kynttilä. Tuota kynttilää tuskin raaskin polttaa , on se niin hieno! Niin oli pakeitssa hieno kynttiläkorttikin.
Ystävänikin paljastui, hyvin hän oli  lukenut blogiani, kaikki paketit olivat nappiosumia ja ihaniaHeijastimia itselle ja serkuille ja pikkuveljelle nelivuotias lapsenlapseni taiteli minun ja äitinsä avustuksella.Uhoava neuloi napit ja laittoi nauhat valmiisiin huopapohjiin. Osin itse ja osin äitinsä leikkais heijastavaa ja liimautuvaa huopaa.

Valmiita esittelen joskus myöhemmin

4 kommenttia:

Iiris Alisa kirjoitti...

Hienoja heijastimia olette saaneet aikaiseksi :)

Kiva, kun olit löytänyt blogiini, vaikka unohdinkin osoitteen laittaa paketin mukana. Kirjoittelinkin sinulle sinne vastausta viestiisi.

Vielä kerran oikein rentouttavaa joulunaikaa sinulle rakkaittesi parissa!

Heidi kirjoitti...

Hienoja heijastimia.

Ja upean paketin olet saanut!

sibylla kirjoitti...

mukavaa joulua sinulle!

Seijasisko kirjoitti...

Tunnelmallista Joulua! ♥