Wednesday, December 26, 2012

Valmista, osa 2

Valmistuneita pitäisi ruveta esittelemään ja tiedot kaiken jouluhumun keskellä alkavat haalistua. Tässä postauksessa punaista ja mustaa lahjaksi.


Huivi  ulkona kuvattuna pienoisella kiireellä ennen pakettiin laittoa ja postin kuljetettavaksi menoa. Lunta on keskisessäkin Suomessa ihan kohtuullisesti, vaikka pääkaupunkiseudulla tuota näytti olevan melkein enemmän vaihteeksi. Tätä huivia on neulottu Hesan matkoilla. Huivin voisi tehdä monella eri tavalla, langanloputkin voisivat olla kivoja. Tämä liukuvasti raidoittuvaa ohutta sukkalankaa. Kaunis tuli, vaikka itse sanonkin!

Malli:Wingspan/Ravelry
Lanka: Regian 4-fach Design Line  " Hand-dye Effect
Puikot: paksummat puikot kuin lankasuosituksessa, oliskohan ollut 4,5 mmHuivin kaveriksi valmistuivat Lapaskuun aikana puna-mustat Ailit, ohje  Ulla-neuleesta. Huivin langan yksi ohut säie oli musta. Lahjan saaja sanoi pitävänsä mustasta ja punaisesta. Taas muistin, miten kiva on Aileja neuloa ja tekaisin lapsen koon Ailit (koko 110 cm).

Malli: Aili Ullaneuleesta
Lanka: 7 V yksivärinen ja raitalanka
Puikot 3,5 mm bambut


Kulutus sisältyy edellisen postauksen 460 g eli huivi ja lapaset. Puna-mustat menivät Salaiselle neuleystävälle, jolle koko syksyn laitoin innoissani paketteja. Salainen neuleystäväni oli Neulova mummo. Siinä toinen isoäiti laittoi paketteja toiselle.Pakettien laittaminen oli mukavaa, vaikka oli mukava saada paketteja kaiken työn ja touhun keskellä.

6 comments:

Osakainen said...

Ihan blogi sinulla! Kiitos vielä kerran syksystä.

Paula said...

Kivannäköinen huivi!

Susu said...

Wingspan on tosi kaunis!

Sipi said...

Kaunis tuo wingspan, itselläni sellainen vielä tekemättä, ja Ailit on aina nätit :)

Oikein Hyvää Uutta Vuotta!

intsu said...

Kauniita lahjoja olet tehnyt.
Hyvää ja Käsityörikasta Uutta Vuotta Sinulle.

Lotta said...

Ihania neulomuksia täällä! Hyvää uutta vuotta sinulle! :)