Tuesday, May 14, 2013

Punaista postaus pullollaan

Suuret kiitokset kaikille kommentoijille! Aivan  ihana oli lukea vastauksianne. Kiitos kaikista lämpimistä sanoistanne. " Löysin " samalla jonkun uuden blogin, vaikkakin olen laiska kommentoija.

Voittaja 7-v arvonnassa oli Lape. Laittaisitko minulle osoitteesi yms tarpeelliset tiedot sähköpostilla osoitteella isognu at yahoo piste com. Laitan Sinulle sitten jotain pientä voitoksi.  Tämän ihanan kukkakimpun sain mieheltäni viikonloppuna. Kimppu on luonnossa napakamman värinen ja siis ihanampi. Kukkakimppu ainakin etukäteen Sinulle! Jokainen kommentoija on kyllä ansainnut kukat!

Kauniisti kukkiva atsalea on poikani perheeltä. Viikonlopun jälkeen sain laitettua tämän ruukun olohuoneen sohvapöydälle ilokseni. Pienet kädet olisivat keksineet kukalle muutakin kuin silmänilona olon.

Punaiset makkarasukat Nallesta. Nämä ovat jo 9. ja 10 .sukka eli viides pari näitä sukkia. Saattaa riittää vähän aikaa tämä satsi -- ellei taas tule tilausta ;). Nämä punaiset olivat kaikkein helpoimmat tehdä. Ne kolme paria mustaa talvella olivat aika tuskaisia välillä.

Malli: Novita sukklaehti u
Lanka:Novita Nalle
Puikot 3 mm sukkikset ( kolme ruusupuista ja kaksi bambuista--ei löytynyt sopivampaa satsia tämän kokoisia sukkapuikkoja)
Koko: 39-40
Kulutus: 160 g

Lisää punaista vaan kehiin. Takana on iänikuiset pitsisukat, joiden ohje on sivupalkissa. Pienemmät ovat vain jämäilyä --keränlopuista tuli pinkki-valkoraitaiset sukat.

Malli: pitsisukat
Lanka: 7V
Puikot:3,5 mm bambut
Koko: 38-39
Kulutus:100 g

Malli: 2 krs raidat, perussukat
Lanka: 7 V jämiä
Puikot: 3,5 mm
Koko:32-33
Kulutus:65 g

Tällä kertaa punaista postauksessa. Seuraavalla kerralla raitoja luutavasti. Työ on valmis, kun vain joku pingottaisi ja kuvaisi.

5 comments:

MariJ said...

Hienoja sukkia! :)

ArmiL said...

Ihanan punaiset makkarasukat:) Noi kukkaset ihania.

margsan said...

Niin kauniita kaikki punaiset!!!!

Kisa said...

Kauniita sukkia :)

MysteryKnitter said...

Lovely flowers! Lovely socks!