Wednesday, September 11, 2013

Lahjaksi perhosia

Tarvitsin lahjan annettavaksi. Neuloja neuloo sukat ja sitä ennen metsästää lankaa saajalle sopivan värisenä ja siksi lankaa kertyi neljä muitakin keriä kuin tämä. Kyllähän ne käytetyksi tulevat aikanaan. lauantaina aloitin ja eilen maanantaina sain valmiiksi.


Pinta oli hauska tehdä, mutta kuitenkin pariin kertaan tein ekat kaksi kerrosta perhosia. Sen jälkeen perhosten teko oli kuin perhosten tanssia. Uhoava on joskus tehnyt Butterfly hat -pipon. Nyt ohje löytyi viimeisestä Kauneimmat käsityölehdestä. Kuvat on otettu viime minuuteilla ennen juhliin lähtöä.


Lankana on tosi ihanan tuntuista Vuorelman Vetoa ja puikkoina oli 3 mm ruusupuut. Koko on 39-40. Tein sädekavennuksen pitkästä aikaa. Lankaa kului 90 g.

6 comments:

Osakainen said...

On niin kauniit sukat, että melkeinpä annan itselleni luvan ostaa ko. lehden tiukasta säästökuurista huolimatta. Huomennahan on tilipäivä ;)

möhönasu said...

Kauniit sukat :) Täytyypä katsoa kirjastossa tuota lehteä :)

MariJ said...

Nätit sukat! :) Minäkin katsoin tuota sukkamallia kirjastossa, mutta tuo perhoskuviohan on niin simppeli, että ajattelin osata ihan ilman ohjettakin sen tehdä. Jossain vaiheessa siis varmaankin perhossukat kutaisen. :)

iso gnu said...

Itsestäkin noista sukista tuli kauniit. Perhosmalli on yksinkertainen ja löytyy varmaan myös Butterfly hat- nimisenä netistä/Ravalerysta.

Kiitos jokaiselle mukavista kommenteista!

Hepsi said...

Kaunis setti!

famu said...

Ihan noiden sukkien takia ostin tuon mainitsemasi lehden.Joskus se tuli minulle tilattunakin.-Oikein mukavaa lokakuuta Sinulle.