Saturday, September 28, 2013

Päättelyä vaille

Sukkasatoon kerätään satoa, mutta kukaan ei ole päätellyt sukkia. Eivätkä itsestäänkään ole tulleet viimeistellyksi. Tässä on melkoinen keko sukkia. Jos nyt viikonloppuna ehtisi?  Kasassa on seitsemän paria Sukkasadon sukkia ja pari paria muita --siis aiemmin tehtyjä.

4 comments:

Elli said...

Voihan päättely :)

MariJ said...

Minä en ole koskaan ymmärtänyt, miten ihmisillä voi olla jonkinlainen "pääteltävien kasa"... Mulla kun on tapana päätellä sukat ja muutkin neuleet aina niiden valmistuttua. Hyvin usein saatan päätellä jo neulomisen aikanakin, eli esim. raitasukkien varren langanpäät päättelen ennen kuin alan tehdä kantapäätä. Mulla on aina niin valtava hinku päästä bloggaamaan valmiita töitä, että sekin jouduttaa päättelyä, koska eihän keskeneräisiä (= päättelemättömiä) töitä voi esitellä, kun eivät ole vielä valmiita. :) Ja sitten tietysti toinen on se, etten kykene aloittamaan uutta työtä, ennen kuin edellinen on valmis eli myös päätelty. Minä en ole koskaan ajatellut päättelyä minään "mörkönä", sehän on vain samanlainen osa neulomista kuin silmukoiden luominen tai vaikka kantapään tekeminenkin, ei millään tavalla irrallinen juttu, jota pitäisi lykätä hamaan tulevaisuuteen. Eli asennekin vaikuttaa siihen, että langanpäät tulee aina pääteltyä pikaisesti - sitä paitsi sehän on hauskaa! :) Kokeilepa, olisiko näistä nikseistä apua sinulle siihen, ettei tulisi tuollaista pääteltävien kasaa?

Ihania sukkia sinulla näyttäisi joka tapauksessa olevan tuossa kasassa, toivottavasti näemme ne pian valmiina! :)

famu said...

Voi,mikä määrä sukkia taas valmiina!Sinä olet todellinen sukkamestari.-Kiitos vielä pienistä sukista.Ne otettiin ilolla vastaan.

MysteryKnitter said...

Awesome pile of socks!