Sunday, January 19, 2014

Lisää kaulureita

Yksi kauluri on tehty ja kuvatttu. Tässä on taas lisää kaulureita ja tilauksiakin on sisällä. Mutta nyt työt selkeästi häiritsevät käsitöiden tekoa ja enenn muuta tosi sitkeästä flunssasta ja sen jälkitaudeista toipuminen. Saan sentään jo puhua ja uupumus alkaa vähitellen helpottaa. marraskuun lopusta asti olen ollut puolikuntoinen. Joulukin meni vähän kuin sumussa ja matalalla profiililla.


Yksi pojista sai jo kaulurinsa ja kelpasi. Se ei kutittanut ja helppo laittaa päälle ja ottaa pois. Tässä kaksi lisää huhtikuun -12 pikkupojille. Yksi petroolin tai napakan sinivihreän kaulurin mummin pitäisi neuloa ja sitten siirtyä tyttöjen väriin. Pipokin on menossa ja siinä on vähän ongelmia ilman ohjetta ja pääkin on muualla. Tuubikin on tilattu. Tilauksia riittää ja aina välillä neulon toista dominopeittoa, joka on jo yli puolenvälin.  Nämä ovat samalla mallailla kuin edellinen ja samaa lankaa.

Malli: Drops joku ohje, jota en nyt löydä ja sitäkin ohjetta mukaillen tehty. 
Lanka: Cascade 220 Superwash Sport. 
 Puikot:Lappuosa on 4,5 pyöröt ja resori 3,5 sukkapuikoilla
 Kulutus:yhteensä 80 g.

6 comments:

Anneli said...

Kauluri on tosi hyvä näin talvella. Minäkin pidän sellaista, vaikka en ole lapsi.
Totta kai saat kopioida tuolinpäällisen :)

Osakainen said...

Kaulureita pitäiskin tehdä, mutta taitaa koko talvi vierähtää, kun yritän saada noita KyJyjä valmiiksi :(

famu said...

Voi,noita tarvitaan!Minullakin on tilauksessa lastenlapsille yhtä sun toista.Vaikka olen ollut "oloneuvoksena " jo pitkään,eipä tuo aika tahdo riittää kaiken tekemiseen,mtä itse haluaisi.Päätin hakea varastossa kohta parikymmentä vuotta olleen Passap Duomatic-neulekoneeni.Se saa olla käsieni jatkeena.Saa nähdä saankko sen putsattua käyttökuntoon.- Kunnon kohenemista Sinulle toivon.

famu said...

famu vielä...Piti palata sanomaan,että Dropsin malli : Drops Design malli nro bf-005-bn muistuttaa kovasti Sinun neulomiasi kaulureita.Myssykin samassa mallikuvassa on ihan OK.

famu said...

Hei! Alkuperäisen ohjeen vauvan myssyyn löydät osoitteesta : Neulo vauvalle myssy/Vantaan Sanomat.- Kiva malli neuloa.Helppo ja varmasti tuttukin Sinulle,jos olet tehnyt esim. putkisukkia.- Toivottavasti voimasi ovat jo palautuneet.

MysteryKnitter said...

All the best for your health! The knitwears are awesome.