Wednesday, January 01, 2014

Lumetonta


Siinä se on pihakuusi Viattomien lasten päivänä 2013. Ei lumesta tietoakaan ja 3-vuotiaan mukaan ei siis joulu. Pohjoisen mummin ja ukin luona oli sentään lunta ja joulu. Kuusi oli ennen Einon kovakouraista käsittelyä puolet korkeampi. Eino heitti 7 metriä latvusta leikkimökin viereen onneksi ystävällisesti, ei sen päälle. Lastenlapsilla on vielä ehjä leikkimökki.


Mummilla on aika lailla viime vuonna valmistuneita, mutta on ollut vähän hulinaa ja ennen muuta aina harmaata. mutta jos lähipäivinä saisi tehdyt kuvatuksi ja viime vuodelle kirjatuksi. Neule-kirjan ostin itselleni, ainakin katselen- jos en nyt noita tehdyksi saa. Yksi sai jo kaulurinsa mukaan.  Dropsin kauluri ohjetta mukaillen tehty. Teenköhän koskaan oikein ohjeen mukaan. Lanka on eri ja malliakin sovellan aina. Ainakin tämä kaluluri kelpasi ja tuntui ihanan pehmeältä. Kaulurit ja huivit kutittaa ja tuntuvat yleensä hankalilta. Lankana on Cascade 220 Superwash Sport. Väri ei ole kuvassa ihan kohdallaan, mutta harmaudelle ei mahda mitään. Kulutus oli 35 g.Lappuosa on 4,5 puikoilla ja resori 3,5 sukkapuikoilla.

4 comments:

san said...

Voi miten raju Eino teille oli! Onneksi kuitenkin säästi leikkimökin. Meillä Eino on siskonpoika, joka oli valtavan ylpeä omannimisestä myrskystä.

Anneli said...

Kauluri on hyvä, itsekin niitä käytän.
Hyvää alkanutta vuotta. Meillä oli viimeiksi lumeton joulu vuonna 2007 mutta nyt sitä valkoista ei taida tulla ollenkaan !

Sinikka said...

Hyvää alkanutta vuotta !!

MysteryKnitter said...

Varmasti oli hieno kauluri! Ikävää että myrsky sillä lailla runteli.