maanantaina, joulukuuta 21, 2015

Miesten sukkia tylsästi

Miesten sukkia olen tehnyt kolmelle nuorelle miehelle jalkojen koko vaihtelee 41- 45. Yhdet miesten sukat vielä aloitin ja  jouluaatoksi nekin pitäisi saada valmiiksi.

Kaikissa on lankana Seitsemän Veljestä. Raitana kahdessa sukkaparissa on sinistä ja kolmannessa harmaata Nostalgia-lankaa. Tylsiä kuvattavia ja lisäksi harmaina päivinä ja väritkin vähän valehtelevat.  mutta tällaista seon vuoden pimeimpään aikaan. Muutakin tekmistä löytyy kuin sukkien kuvaaminen. Lankavarastoja nämä kolme paria pienensivät 403 g verran. Se on hyvä.


4 kommenttia:

Sude kirjoitti...

Miestensukkiahan on niin mukava neuloa samalla kun katselee telkkarista hyvää ohjelmaa =) Ei häiritse mitenkään juoniseurantaa .

iso gnu kirjoitti...

Sude: tottapa puhut, telkkariohjelmia katsoessa olen ne neulonut . Kun alkuun pääsee, niin sentti, jos toinenkin valmistuu. Yleensä teen useampaa käsityötä. vaihdan aina mielialan mukaan toiseen.

Matleena kirjoitti...

Tylsiä vai? Ei minusta, ihan hyviä perussukkia ja nuo raidat kyllä mukavasti piristävät. :) Minähän en juuri katso telkkaria, mutta tykkään muuten tehdä perussukkiakin varsinkin raitaisina.

iso gnu kirjoitti...

Matleena: Tylsyys ehkä tuli, kun kiireellä piti saada nuo sukat valmiiksi. Olisi halunnut tehdä muuta neuletta. Mutta nyt neljännet sukat on tulossa joululahjaksi, kun miehen veli on tulossa aatoksi meille.