sunnuntaina, tammikuuta 17, 2016

Sukkia lisää


 Alkvuvuosi on mennyt samaa tahtia sukkia neuloen kuin ennenkin. Tein loppuvuonna yhdet Viidakkolangan sukat ja jämiä olen nyt kuluttanut. Toisiin sukkiin neuloin terät Viidakkolangasta ja muita jämiä muuten. Miesten sukkiin vain raidat viidakkomaisesti. Kuulemma tänä vuonna voisin pyrkiä sataan neuleeseen lähisuvun mielestä, niin vähän jäi vaille. Olisin kuulemma löytänyt kaapistani ainakin yhdet (=useammat) lähes valmiit keskeneräiset ja olisin saanut sata valmista. Enpä laskenut töitäni ennenkuin alkuvuonna ja sitten tuo sata oli myöhäistä.

Malli: perussukkani
Lanka: Seitsemän veljestä
Puikot 3,5 mm bambut
Koot: 36 ja 42
Kulutus: 86 g ja 129 gFb.ssa oli Niina Laitisen Nimisukat ja ne oli pakko tehdä.  Varastoistani löyttyi juuri sopivaa lankaakin.  Oli kivat neuloa ja varmaan teen toisetkin vielä.Malli:nimisukat
Lanka: Roosa nauha -lanka paksu  285 tex x 2
puikot: 3,5 mm
Koko: 40
Kulutus: 116 g

7 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Sinulla on jo sukkavauhti päällä, näemmä! :) Tuo viidakkolanka on minulla jäänyt kokonaan kokeilematta, vaikka monissa blogeissa ja FB:ssakin sitä on vilahdellut. Yritän sinnikkäästi välttää uusien lankojen ostoa ja käyttää varastossani olevia. Alkaneenakin vuonna. Jospa loppuvuodesta jo huomaisikin sen kulutuksen kasojen pienemisenä. Nyt sitä ei vielä huomaa.

Susanna maalta kirjoitti...

Ihanat Lahtiskat! 100 neuletta onkin hyvä tavoite. Voi mennä sulla reilusti yli, kun kaivat komeroistasi kaikki keskeneräiset.

iso gnu kirjoitti...

Matleena: Lankavarastoni tuntuu hupenevan aika hitaasti. Lankean aina välillä ostamaan ja välillä on pakko ostaa jotain työtä varten. Mutta kyllä ne pikku hiljaa vajenevat.

Susanna: kai se on otettava tuo 100 tavoitteeksi. Jos siivoaisi komerot ja neuloisi loppuun kaikki. Siis kaksi tavoitetta!

Pirena kirjoitti...

Siitä lankakukkien teosta, joo tein minäkin yhden tai kaksi hartiahuivia 70-luvun lopulla kun olin Helsingissä opiskelemassa. Koulun myyjäisiin ne tuli ja taisivat mennä kaupaksikin vaikka olivat ihan akryylilangasta tehtyjä. Löysin sen tekohärpäkkeen ja ohjeetkin tallessa. Vaan enpä ole niitä kukkia senkoommin tehnyt.

Osakainen kirjoitti...

Hienoja.
Ja tuo isoäidinneliö on mahtava.

iso gnu kirjoitti...

Osakainen: Kiitos! peitto on kovassa käytössä jo.

MysteryKnitter kirjoitti...

Ihana peitto! Ihanat roosavalkoiset sukat!