tiistaina, maaliskuuta 14, 2017

Isoja sukkia ja kissakin kuvissa

Aikuinen jälkikasvu käyttää mielelllään  paljon ohuita neulottuja sukkia kengissä,urheillessa jne. Ohuiden villasukkien neulominen on aika hidasta ja olen neulonut ihan perussukkia kenkiin pidettäväksi. Toisaalta ne ovat olleet telkkarin katseluneuletta tai seurusteluneuletta parhaimmillaan. Aina on yhdet ohuet sukat puikoilla, ja valmistumisaika vaihtelee.
 

Nämä ruskeat on nyt neulottu, mutta lanka on jostain aikojen takaa. Lanka Zauberball Creazy, jossa teema ei ehdi kahden pitkävartisen sukan aikana toistua. Tämä on oppimisprojekti siihen, että sukat voivat olla erilaiset. Näissä sukissa vaaleat osuivat molemmissa jalkateriin. Näihinkin sukkiin lapsenlapsi ihastui - kauniin väriset hänestä. No, koko on ehkä n 40 jalkaan sopiva ja varmaan joku muu, ennemkuin hän kasvaisi. kulutus sukkiin oli 60 g.
Lapsenlapsi halusi vahtikoiramme kuviin jouluhuiveineen. Boriksen oikea etutassu on amputoitunut ja odottaa hitsaavan sukulaisen luona visiittiä.


Sain eläkkeelläjäädessä paljon muistoja työuran varrelta. Opiskelijoilta sain mm. Muisto-lankaa. Neuloin siitä jo aiemmin sukat itselleni ja on uskomattoman lämmintä villaisen karheata lankaa. Ostin jossain vaiheessa itsekin vyyhdin ja neuloin uudet sukat paleviin varpaisiini.Näihin kulutus oli 80 g.
 Kristiinan silmukat - blogissa osallistuin 12 - v. arvontaan ja onni potki tällä kertaa pienen saapasjalkakissan verran. :)

Kissa onkin ihanat pienet sakset ja miten mukava niitä on kuljettaa mukana junamatkoilla ja muillakin matkoilla. Perjantaina kissa pääsee muassani Hesaan kokoukseen ja lauantaina Mikkeliin ja lähiaikoina ihan Lappiin asti. Kiitos Kristiina!

6 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Ahkerasti sinun puikot suihkii sukkia ja tuossa edellä oli kauniit kämmekkäätkin. :) Onnittelut voitostasi! Vaikutta käteviltä nuo pikku sakset.

Marjut kirjoitti...

Meillä suositaan vain ja ainoastaan ohuita sukkia. Hienoja sukkia olet neulonut. Niin ja onnea voitosta :)

iso gnu kirjoitti...

Matleena: silmukan kun tekee aina välilä, niin pikku hiljaa valmistakin tulee. Vielä nopeammin jos ei purkaisi välillä virheitään. Oikein sopivat langankatkaisusakset matkalla.

Marjut: Kiitos!

KristiinaS kirjoitti...

Ohuet sukat on ihan parhaita, mä en muita käytäkään.
Kiva ku kissa miellyttää, hyvin osaa lankaa leikata;)

iso gnu kirjoitti...

Kristiina: Kiitos vielä! Sakset on hauskat.

MysteryKnitter kirjoitti...

Onnea hienosta paketista!