sunnuntaina, maaliskuuta 12, 2017

Rattoisa iltapäivä auringossa

Tänään kuvattiin sisällä ja ulkona. Kamerasta loppui virtakin ja osa kuvattiin puhelimen kameralla ja sen kuvien siirtäminen koneelle olikin mutkallista. Kuvia tuli paljon ja jatkokertomus jatkuu lähipäivinä toivon mukaan.

Ostin joskus kauan sitten Tampereen käsityömessuilta valmiin paketin, jossa oli kettulapasten ohje ja langat. Nyt päätin sitten neuloa kettulapaset pois. No, paketissa oli vain kuva lapasista ja jostain syystä ohje ei ollut tullut mukaan. Mistään sitä ei voinut enää metsästää, kun en muistanut mistä ostin. Muutin suunnitelmia lennosta. Ensin neuloin sukat ja sitten kämmekkäät . Tummanruskea Pallas tuli käytetyksi lähes kokonaan pieniä pätkiä lukuunottamatta, raidallista Pallasta jäi pieni nöttönern.  Kämmekkäät jäävät odottamaan otanko itse, vai haluaako joku ne. Ovat kolmannet kädenlämmittimet tälle vuodelle. Olin päättänyt neuloa tänä vuonna käden lämmittimiä
.

Mallini on kokoa tokaluokkainen ja aikuisten sukat ovat vähän reilut. Mallihan ei pienistä hätkähdä. Körttisukat ovat saaneet väriä pintaansa. Ovat ekat laatuaan, vaikka olen monta kertaa suunnitellut neulovani. Muutakaan mallia ei tullut mieleen, kun päätin langan käyttää. Lanka on siis teeteen Pallasta ja 3 mm cubic´s oli puikkoina kuten kämmekkäissäkin.  Lankaa kului sukkiin 84 g ja kämmekkäisin 49 g.


Tästä ihanan pehmeästä langasta tein edellisen postauksen huivin lahjaksi. Lapaset näkivät päivän valon ja silti vielä on lankaa jäljellä. Lapaset ovat reilut ja odottavat lastenlasten kasvua tai muuta sopivan kokoista käyttäjää. Intialainen peukalo on näissäkin.
Merino DK by Hedgehog Fibres DK, väri Shiver.100% on lankana ja kulutus näihin oli 63 g.Kuvasimme myös muutakin, jota siis lähiaikoina postailen.

5 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Kiitos osallistumisesta arvontaan. ONNITTELUT voitosta! Laitatko osoitteesi niin posti tuo sinulle minisakset.
tiina52 @ luukku.com

Monta kaunista neuletta. Oliskohan viimeisest lumessa kuvatut kun niin lämmintä jo lupailevat.

iso gnu kirjoitti...

Kristiina: Olipa kiva yllätys! Meilin laitoin jo, nuo minisakset kuulostivat niin käytännöllisiltä -erityisesti kulkiessa.
Kiitos kommentista muutenkin! Siellä me hipsittiin pitkin pihaa ja hankikantoa lapsenlapsen kanssa. Takametsässä on vähemmän lunta kuin pihapiirissä.

Marjut kirjoitti...

Hyvä, että sait paketin langat käytettyä. Körttisukkia pitäisi joskus kokeilla, mutta se on sitten joskus :)

iso gnu kirjoitti...

Marjut: oli kiva saada yksi paketti nurkista pois. Nuo körttisukat ei jää tuohon pariin. Eikö olekin kiva, kun on sitten joskus voi tehdä kaikenlaista. :)

MysteryKnitter kirjoitti...

Hienot tumput ja hienot sukat!