sunnuntaina, elokuuta 20, 2017

Talviset huivit

Näitä huiveja olen neulonut talvella ja jäivät viimeistelemättä. Päätelty ja viimeistelty. Olleet uusilla omistajillaankin jo jonkin aikaa. Nyt on kuvattu ja punnittu.


Jotain merinolankaa ja vyötettä ei löytynyt mistään. Olen ostanut joskus kauan sitten Titityystä. Neuloin ihan peruskolmiohuivin takin kanssa pidettäväksi. Ei pitsejä , reunaan on neulottu ainaoikein kerroksia. Puikkojen koko? Kulutus oli 115 g. 

Toinen huivi on mukailtu Simplicitas Ullasta, mutta ilman pitsireunusta. Tämä on ollut tosi kauan kesken, jäi n.10 silmukkaa päättelemättä langan loppuessa. Kun edellisen huvin sain valmiiksi, niin tähän huiviin sopivan värisävyn  avulla sain viimeisetkin silmukat pääteltyä. Lanka tässä on tässä Lang Jawohl Magic. Samaisesta langasta tein aiemmin iomman huin tai oikeammin hartiahuivin ja sukat viime syksynä. Kulutus oli 98 g.8 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Yksinkertaisessa mallissa tulee kaunis lanka parhaiten esiin.

MysteryKnitter kirjoitti...

Upea!

Repu kirjoitti...

Huivien tekeminen on minusta uskomattoman hienoa.

Matleena kirjoitti...

Kauniit huvit taas! Minä ostin viime syksynä Oulun messuilta itselleni huivilangat, mutta enpä ole saanut edes aloitettua.

iso gnu kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista!Sitten kun alkaa neuloa huiveja, jää koukkuun. Onneksi on monta halukasta ottamaan vastaan huivin. Yksi kesken ja kolmeen langat odottavat...

Hepsi kirjoitti...

Kauniinvärisiä huiveja!
Mukavaa viikonloppua siulle! =)

iso gnu kirjoitti...

Hepsi: Kiitos! Samoin sinulle mukavaa viikonloppua!

Sinikka kirjoitti...

Huivit ovat tosiaan koukuttavia neuloa, siinä missä sukatkin.
Kauniit värit pääsevät oikeuksiinsa näissä huiveissa.