lauantaina, maaliskuuta 10, 2018

Uusia pipoja kävelyllä

Viime postauksen pipo sai sitten lisää kavereita viikonloppuna, kun kaksi seuraavaa tilausta on toimitettu saajilleen ja osin valmistettu heidän valvovien silmiensä alla.
 
 Pipot olivat päässeet tänään ulkoilemaan yhdessä. Meillä kotona sanottiin, kun uusi vaatekappale otettiin käyttöön , että se se uudistettiin. Nyt on nämä pipot uudistettu.

Värit tässä pipossa on samat kuin edellisessä postauksessa pipossa: roosa ja valkoinen . Lankana  on samainen Sandnes garnin Lun ull, Merinolanka ja puikot 4 ja 4,5 mm. Resorissa 84 silmukkaa ja pipossa varsinaisesti 84 silmukkaa. Lankaa kului 81 g.   


Tämä samasta langasta neulottu pipo on pikkuisen pienempi , 80 silmukkaa ja samat puikot. Väreinä on mariininsininen ja vaalea merenvihreä. Lankaa kului 62 g.

Lanka on ihanaa, pehmeää merinoa ja mukava neuloa. Syytä onkin, sillä tilauksia ja toiveita on ponnahdellut lisää. :)

7 kommenttia:

Repu kirjoitti...

Kauniita, etenkin tuo pinkki versio.

iso gnu kirjoitti...

Yllätys oli, että pinkki olikin toiveväri. Nyt on sitten pinkki-valkoiset lapasetkin listalla. :)

pappilanmummo kirjoitti...

Pipo lämmittää kivasti korviakin. Pinkki on pikkutyttöjen suosikki meilläkin.

iso gnu kirjoitti...

Pappilanmummo: Pipoa tarvitaan vielä kevään kylmilläkin. lisää on neulottu.

Matleena kirjoitti...

Onpa lapsilla kivoja pipoja ja lämmittävät mummin tekeminä niin päätä kuin mieltäkin. Ja edellisessä postauksessa niin kaunis huivikin, jonka ihailin vasta nyt.

iso gnu kirjoitti...

Matleena: Kiitos! Pipot menivät heti (kolme ) käyttöön ja lisää on tulossa. Huivikin oli heti seuraavana päivänä käytössä. Mikä sen enempää ilahduttaisikaan neulojaa!

MysteryKnitter kirjoitti...

Tyrmäävän upeaa!